Επικείμενη ένσταση του Αστέρα Τέμενης προς την ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αστέρα Τέμενης,  μετά τις έντονες αντιδράσεις των μελών και των φιλάθλων του, για τη διεξαγωγή του αγώνα ΑΡΟΗ  – Αστέρας την Κυριακή 7 Μαΐου σε διαφορετική ώρα (νωρίτερα ), από όλη την προτελευταία αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Β’ Κατηγορίας της ΕΠΣΑΧΑΙΑΣ,  θα συνεδριάσει τις επόμενες ώρες για να καταλήξει στις  ενέργειες που θα ακολουθήσουν για τη διασφάλιση της Ισονομίας του Πρωταθλήματος.

   Ήδη, συζητιέται ως αντίδραση για την μη διατήρηση της ισότητας και της τάξης του Πρωταθλήματος, η μη κάθοδος της ομάδας τις δύο τελευταίες αγωνιστικές,  ή η συμμετοχή με αθλητές των τμημάτων υποδομής, των Κάτω των 18 ετών και Κάτω των 16 ετών. Προτείνεται ακόμα και η ένσταση κατά του κύρους του Πρωταθλήματος που μπορεί να επιφέρει την αναβολή όλης της αγωνιστικής.

  Ειδικά η νομική προσφυγή,  μπορεί να επιφέρει εξελίξεις,  την στιγμή που οι υπηρεσίες της Περιφέρειας απάντησαν εγγράφως ότι δεν έγινε καμία επίσημη ενέργεια για αλλαγή γηπέδου μέχρι την τελευταία στιγμή από την Επιτροπή  Πρωταθλήματος για τη διασφάλιση της Ισονομίας και του Κύρους της αγωνιστικής.

  Αναμένουμε τις εξελίξεις, τις επόμενες ώρες !!!

     Το Δ. Σ.