Επαφές με συνδημότες για την Βασιλική Ψυχράμη τη Δευτέρα του Πάσχα

Κοντά σε συνδημότες μας αλλά και σε πάσχοντες βρέθηκε τη Δευτέρα του Πάσχα 29 Απριλίου, η υποψήφια Δήμαρχος Αιγιαλείας Βασιλική Ψυχράμη. Η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ» είχε τη δυνατότητα να έρθει σε επαφή με κόσμο σε δύο διαφορετικές επισκέψεις της, εισπράττοντας την θετική προσέγγιση των ανθρώπων στον έντιμο αγώνα της εν όψει των δημοτικών εκλογών της 26ης Μαΐου.

Μαζί με στελέχη του συνδυασμού της «ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ» παρακολούθησε το πρωί την πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Μελισσίων που γιόρταζε. Ακολούθως, μετέβη στο καφενείο του χωριού που προσφέρθηκε καφές, εκεί όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους και να ανταλλάξουν απόψεις για τα θέματα του χωριού και του Δήμου γενικότερα.

Στη συνέχεια, συνοδευόμενη από συνεργάτες της, μετέβη στη Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης «Φιλοξένια», που βρίσκεται στην περιοχή της Ροδοδάφνης. Εκεί ξεναγήθηκε στο Κέντρο από την ιατρό Θεοδώρα Μπίτα, η οποία είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την «ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ», διαπιστώνοντας το σπουδαίο έργο που επιτελείται. Επιπλέον, της δόθηκε η δυνατότητα να συνομιλήσει με πάσχοντες ευχόμενη τα καλύτερα.

«Είναι χρέος μας να βρισκόμαστε δίπλα σε ανθρώπους που δοκιμάζονται και υποφέρουν και όχι μόνο τις γιορτινές ημέρες. Να απλώσουμε ένα χέρι βοηθείας στον συνάνθρωπο. Πολλές φορές, ένα χαμόγελο και μία καλή κουβέντα αρκούν για να πάρει κάποιος δύναμη και να δει τη ζωή με αισιοδοξία», σχολίασε αμέσως μετά η Βασιλική Ψυχράμη.