Επίσκεψη Κατσανιώτη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών

Ο Bουλευτής Αχαΐας της ΝΔ, Ανδρέας Κατσανιώτης πραγματοποίησε επίσκεψη το Σάββατο 8/10/2016, στη Γενική Περιφερειακή Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας και συναντήθηκε με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή, Υποστράτηγο Φώτη Τσόλκα και τον Διευθυντή της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, Απόστολο Μαρτζάκλη.

Ο κ. Κατσανιώτης  τους συνεχάρη για την τεράστια επιτυχία, στην εξάρθρωση του κυκλώματος αρχαιοκαπηλίας διεθνούς χαρακτήρα αλλά και την υπερπροσπάθεια που κατέβαλλαν για την εξιχνίασή της στο πλαίσιο της πολύμηνης, συστηματικής  και μεθοδικής αστυνομικής έρευνας.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής ανέφερε ότι η Ελληνική Αστυνομία, πέτυχε ένα ακόμα δυνατό πλήγμα, σε διεθνή κυκλώματα, που ενέχονται σε αρχαιοκαπηλίες, τόσο στη χώρα μας όσο και στο εξωτερικό ενώ από τη μεριά του ο Διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών επεσήμανε ότι η εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης αποτελεί ακόμη μια σημαντική επιτυχία σε ό,τι αφορά την προστασία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και της παράδοσής και είναι ιδιαίτερα σημαντική για την Ασφάλεια Πατρών και την Ελληνική Αστυνομία.

.