Επίσκεψη δημοτικού σχολείου Ελίκης στη ΔΕΥΑ Αιγιαλείας

Οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Ελίκης, συνοδευόμενοι από τους κα. Μαρία Καραβασίλη,  δασκάλα της ΣΤ΄ τάξης, κα. Αγγελοπούλου Πένυ, Σχολική Νοσηλεύτρια  και τον Διευθυντή Δ.Σ Ελίκης,  κ.  Ελευθεριώτη Δημήτριο επισκέφτηκαν την Τετάρτη 31 Μαΐου 2023 τη ΔΕΥΑ Αιγιαλείας, ενημερώθηκαν για τον τρόπο λειτουργίας του Βιολογικού Καθαρισμού και ξεναγήθηκαν  στις εγκαταστάσεις.

Οι μαθητές είχαν συμμετάσχει στον διαγωνισμό αφίσας της ΔΕΥΑ Αιγιαλείας για την «Παγκόσμια Ημέρα Νερού», είχαν κερδίσει ένα από τα τρία  Βραβεία και είχαν λάβει ως δώρο μια επίσκεψη στο Πλανητάριο.  Ως συνέχεια των εκπαιδευτικών δράσεων της ΔΕΥΑ, οι μαθητές ενημερώθηκαν από τον κ. Νικολόπουλο Παναγιώτη, Δ/ντη Τεχνικών Υπηρεσιών και τον κ. Λιόγκα Απόστολο, Ειδικό Υπεύθυνο Τμήματος Άρδευσης, για τη λειτουργία των υπηρεσιών στον τομέα ύδρευσης- άρδευσης και συζήτησαν για τους τρόπους ορθής και λελογισμένης χρήσης του νερού. Στο τέλος προσφέρθηκαν γλυκά και αναψυκτικά σε όλους τους μαθητές.

Ευχαριστούμε πολύ για τη συνεισφορά τους στις δράσεις, την κ. Κληματσάκη Αλεξάνδρα, Συνεργάτιδα  ΔΕΥΑ και τον κ. Ντίνο Γεώργιο, Αντιπρόεδρο ΔΕΥΑ, που με τις ενέργειές τους μας βοήθησαν να κατανοήσουμε το ρόλο και το έργο της ΔΕΥΑ.