Επίσκεψη Γιάννη Τσιρώνη στο Δημαρχείο Αιγιάλειας

Πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη η προγραμματισμένη επίσκεψη του αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος κ. Γιάννη Τσιρώνη στο Δημαρχείο.

Ο Δήμαρχος Αιγιαλείας Θανάσης Παναγόπουλος και οι Αντιδήμαρχοι Πολεοδομίας Ανάπτυξης Βασίλης Χριστόπουλος και Καθαριότητας και Τεχνικών Υπηρεσιών Δημήτρης Φιλιππάτος, υποδέχθηκαν τον Υπουργό καθώς επίσης και τους βουλευτές Αχαϊας του ΣΥΡΙΖΑ κ.κ. Μαρία Κανελλοπούλου και Βασίλη Χατζηλάμπρου ,τους δημοτικούς συμβούλους Κώστα Παπακωνσταντίνου και Δημήτρη Μπούρδο και τους εκπροσώπους των περιβαλλοντικών οργανώσεων της περιοχής. .

Ο Δήμαρχος Αιγιαλείας έθεσε υπόψιν του Υπουργού σημαντικά ζητήματα που αφορούν την προστασία και ανάδειξη του περιβάλλοντος και απασχολούν την περιοχή.

Mετά την σύσκεψη ο Υπουργός έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος για την εξαιρετικά γόνιμη συνεργασία που είχαμε με τον Δήμαρχο για τα καυτά ζητήματα της περιοχής. Συζητήθηκαν και το θέμα των απορριμμάτων και το θέμα του επίμαχου έργου του ΧΥΤΑ, για τη διάβρωση των ακτών, για την παράνομη αμμοληψία των ποταμών, για το πολύ ευαίσθητο σύστημα του Κορινθιακού Κόλπου, που πρέπει να προστατευτεί αλλά γι’αυτό το σκοπό πρέπει να υπάρξει συντονισμός με τη συνεργασία όλων των Δήμων. Ευχαριστώ και τους κατοίκους, έτσι μας αρέσει να βλέπουμε τους πολίτες στα μάτια και να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα όλοι μαζί.»