Επίσκεψη Αποστολάκη, βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, στο Δήμαρχο Αιγιαλείας Δημήτρη Καλογερόπουλο

Τον Δήμαρχο Αιγιαλείας κ. Δημήτρη Καλογερόπουλο επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης ο κ. Ευάγγελος Αποστολάκης, επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, πρώην Υπουργός Εθνικής Άμυνας και βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, στο πλαίσιο επίσκεψής του στο Αίγιο για αυτοψία στο εργοστάσιο της ΕΒΟ, με την επιπλέον ιδιότητά του ως Τομεάρχης Άμυνας της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο κ. Αποστολάκης κατά τη διάρκεια της συνάντησης, μιλώντας για τη ζοφερή κατάσταση και για την εγκατάλειψη στην οποία βρίσκεται η βιομηχανική μονάδα της ΕΒΟ, τόνισε ότι πρόκειται για εθνική υπόθεση η διάσωση και ανάπτυξη του εργοστασίου, ζητώντας τη στήριξη του Δήμου Αιγιαλείας στον κοινοβουλευτικό αγώνα για να μην κλείσει οριστικά η μονάδα, στην οποία αυτή τη στιγμή εργάζονται μόλις 60 άτομα.

Από την πλευρά του ο κ. Καλογερόπουλος σημείωσε ότι το εργοστάσιο θα πρέπει να λειτουργήσει σωστά, με σύγχρονες και σωστές προδιαγραφές, ώστε να καταστεί ανταγωνιστικό στη διεθνή αμυντική βιομηχανία και τόνισε ότι η στιγμή είναι πραγματικά κομβική για το αν θα σωθεί το εργοστάσιο. «Βεβαίως υποστηρίζουμε πάντοτε οποιαδήποτε πολιτική έχει στόχο τη διάσωση και την πρόοδο της μονάδας, που αποτελεί πράγματι εθνική υπόθεση αλλά είναι κοινωνικά και οικονομικά σπουδαία για τον τόπο μας» κατέληξε ο δήμαρχος.

Το “παρών” στη συνάντηση έδωσαν ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, ο αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Ντίνος και στελέχη της Ο.Μ. Αιγίου του ΣΥΡΙΖΑ. β