Επίσκεψη αντιδημάρχων στις Καμάρες για ενημέρωση των πολιτών της κοινότητας

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η συνάντηση που οργάνωσε ο πρόεδρος της Κοινότητας Καμαρών κ.Παναγιώτης Ρογκάλας με τους αντιδημάρχους Κωνσταντίνο Βούλγαρη, Νικόλαο Καραϊσκο, Γεώργιο Ντίνο και Γεώργιο Φραγκονικολόπουλο, με σκοπό την ενημέρωση των πολιτών της τοπικής κοινότητας Καμαρών.

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην αίθουσα του προοδευτικού Συλλόγου Απόλλων το απόγευμα του Σαββάτου 30/03/2024. Παρόντες και ο περιφερειακός σύμβουλος κ.Αριστείδης Τηλιγάδης, ο δημοτικός σύμβουλος κ.Αντρέας Νιγιάννης, τα μέλη του τοπικού συμβουλίου της κοινότητας κ.Αντώνιος Τσαλπατούρος και κ.Παναγιώτης Καλογιάννης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στον καθαρισμό οικοπέδων λόγω αντιπυρικής περιόδου, στην αγροτική οδοποιϊα, την αγροτική ανάπτυξη, θέματα αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων και διάφορα τοπικά θέματα.

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ.Νικόλαος Καραϊσκος αφού ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Κοινότητας Καμαρών κ.Παναγιώτη Ρογκάλα δήλωσε ότι: “Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι για την ανταπόκριση των κατοίκων των Καμαρών στη συνάντηση που αφορά σε θέματα της περιοχής. Είμαστε εδώ ώστε να ακούμε τους πολίτες και με τη βοήθεια όλων να μπορούμε να αντιμετωπίζουμε θέματα καθημερινότητας”.