Επίσκεψη αγάπης στο ΕΚΑΜΕ Αιγίου από αντιπροσωπεία της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αιγιαλείας

Κοντά στους εκπαιδευόμενους του ΕΚΑΜΕ Αιγίου βρέθηκε το πρωί της περασμένης Παρασκευής αντιπροσωπεία της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης ΝΔ Αιγιαλείας, με επικεφαλής τον πρόεδρο Βασίλη Σταθακάρο, ο οποίος συνοδευόταν από τις Αγγελική Αλευρίτου, Ντία Παναγοπούλου και Ελισάβετ Πίκουλα έχοντας σκοπό να ανταλλάξουν ευχές ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Τα μέλη του προεδρείου της ΔΗΜ.Τ.Ο. υποδέχθηκε ο πρόεδρος του ΕΚΑΜΕ Θεόδωρος Στεφανίδης, ο οποίος και τους ξενάγησε στους χώρους εκπαίδευσης και φιλοξενίας των παιδιών, με τον κ. Σταθακάρο να συγχαίρει το διοικητικό συμβούλιο, τους εκπαιδευτές αλλά και τους εθελοντές για το πολύ σπουδαίο έργο που επιτελούν εδώ και χρόνια στην τοπική κοινωνία αλλά και την ευρύτερη περιοχή.

Παράλληλα ενημερώθηκαν για τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να βελτιωθούν οι συνθήκες ζωής των εκπαιδευομένων καθώς και για τις καθημερινές ανάγκες του Κέντρου, υποσχόμενοι να προσφέρουν τη βοήθειά τους όποτε και αν τους ζητηθεί.

Ακολούθως γνώρισαν τους εκπαιδευόμενους, στους οποίους «μοίρασαν» απλόχερα χαμόγελα και αγκαλιές, με τα παιδιά να ανταποδίδουν στους επισκέπτες την αγάπη που εισέπραξαν.

Η «αγκαλιά αγάπης» της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης ΝΔ Αιγιαλείας παρέμεινε στο ΕΚΑΜΕ Αιγίου για μία περίπου ώρα, ενώ λίγο πριν αποχωρήσουν τα μέλη της δέχθηκαν τις ευχαριστίες όλων, φυσικά και των εκπαιδευομένων που τους αποχαιρέτησαν με… ζωγραφισμένα χαμόγελα στα πρόσωπά τους.