Εορταστικές βόλτες στο κέντρο του Αιγίου με το Santa’s bus, την Παρασκευή 30/12

Το Αίγιο φέτος είναι στολισμένο πιο ωραία από ποτέ και όλοι μαζί δημοτική αρχή και επιχειρηματίες συνεργάστηκαν, ώστε το εμπορικό κέντρο και όχι μόνο να διακοσμηθεί και να φωτιστεί σύμφωνα με το πνεύμα των ημερών, σκορπώντας χαρά και αισιοδοξία σε όλους.
ΚΛ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
ΠΕΤΜΕΖΑ
Ακολούθως και οι εορταστικές εκδηλώσεις σε δρόμους της αγοράς παραμονή Χριστουγέννων, τόνωσαν τη διάθεση των πολιτών, όπου με σύμμαχο τον ανοιξιάτικο καιρό, το Αίγιο πλημμύρισε από ανθρώπους κάθε ηλικίας.
ΑΝΔΡΕΟΥ ΛΟΝΤΟΥ
Οι εκπλήξεις συνεχίζονται και η φετινή χρονιά κλείνει με τον καλύτερο τρόπο. Συγκεκριμένα ο Δήμος Αιγιάλειας, ο Εμπορικός σύλλογος Αιγιάλειας, το Σωματείο Ιδιοκτητών Ταξί Αιγιαλείας και Περιχώρων και το τουριστικό γραφείο Aigialeia Travel, προγραμματίζουν εορταστικές βόλτες στο κέντρο του Αιγίου, με το Santa’s bus, αύριο Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022 από τις 5 μ.μ. έως τις 9 μ.μ.
EΡΜΟΥ
Το λεωφορείο του Άι Βασίλη θα περιμένει όλους τους Αιγιαλείς στο κέντρο του Αιγίου για μια ΔΩΡΕΑΝ μαγική διαδρομή στο εορταστικό Αίγιο. Ο Άι Βασίλης ως οδηγός και τα ξωτικά οι βοηθοί του, θα μοιράσουν χαρά, κέφι, κεράσματα και μπαλόνια σε μικρά και μεγάλα παιδιά.
ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ
Οι διαδρομές που θα ακολουθηθούν είναι Κλ.Οικονόμου, Μητροπόλεως, Σολωμού και εναλλάξ Ρήγα Φεραίου και Βασ. Κωνσταντίνου. Θα υπάρχουν προκαθορισμένες στάσεις κατά μήκος της διαδρομής για επιβίβαση και αποβίβαση.
Ευχές όλων των συμμετεχόντων στη δράση, μια καλή Νέα χρονιά με υγεία και προκοπή!
ΦΡΟΣΩ ΣΤΙΒΑΧΤΟΠΟΥΛΟΥ – ΣΤΑΥΡΙΔΗ


ΠΡΟΑΥΛΙΟΣ ΧΩΡΟΣ Ι.Ν. ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΑΙΓΙΟΥ
ΨΗΛΑΛΩΝΙΑ
ΠΛΑΤΕΙΑ ΥΨΗΛΩΝ ΑΛΩΝΙΩΝ
ΨΗΛΑΛΩΝΙΑ – ΠΑΡΚΟ