ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΑΙΓΙΟΥ ΣΤΟ 8ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΟΣ

Ένα ευχάριστο πρόγραμμα με την εμφάνισή της στο 8ο πολιτιστικό φεστιβάλ του Δήμου Ερμιονίδος, χάρισε στο ομώνυμο κοινό τη Παρασκευή το βράδυ 29 Αυγούστου η Φιλαρμονική Αιγίου. Στη κατάμεστη πλατεία της πόλης, παρουσία του κ.Δημάρχου και του Δ.Σ.,απέδωσε ένα συναυλιακό πρόγραμμα αξιώσεων με Ελληνικές μεγάλες επιτυχίες, κινηματογραφικές επιτυχίες από το διεθνές ρεπερτόριο, και αποσπάσματα έργων από μιούζικαλ.

Στον απερίγραπτο ενθουσιασμό του κοινού στα παρατεταμένα χειροκροτήματα στα μπράβο στο μπίζ, ο μαέστρος κ.Λεωνίδας Χαραλαμπόπουλος, οι σολίστες πνευστών

Μ. Παπαχριστόπουλος κλαρινέτο και Αντώνης Χαραλαμόπουλος τρομπέτα και

Το σύνολο πνευστών, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και ανταποκρίθηκαν απόλυτα στις προσδοκίες του προγράμματος ,αποσπώντας στο τέλος της συναυλίας τα θερμά συγχαρητήρια των αρχών και του κόσμου.

Οι τραγουδιστές Μαρία Πεττεμερίδου, Γιώργος Σιδέρης και Κώστας Καβελιεράτος, χάρισαν στο κοινό αξέχαστες μελωδικές στιγμές και κυριολεκτικά αποθεώθηκαν από ένα εκρηκτικό ακροατήριο που τραγουδούσε μαζί τους.

Τα μπράβο, τα κολακευτικά σχόλια, το χειροκρότημα, ο ενθουσιασμός του κοινού συνόδευσαν την ορχήστρα πνευστών της Φιλαρμονικής Αιγίου έως την αποχώρησή της.

Το δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, έδωσε συναυλία και η τοπική Φιλαρμονική του Δήμου Ερμιονίδος με ένα αξιόλογο πρόγραμμα.

Και το μουσικό βράδυ τελείωσε με συναυλία εγχόρδων Ρουμάνικης νεανικής ορχήστρας.

Η αποστολή της Φιλαρμονικής Αιγίου διανυκτέρευσε σε ξενοδοχείο στο Πόρτο Χέλι.