Εντοπίστηκε η σορός της 31χρονης γυναίκας που αγνοείτο στη θαλάσσια περιοχή Ρίου – Αντιρρίου

Αναφορικά με τις έρευνες για την 31χρονη γυναίκα η οποία αγνοείται από τις 31-12-2016 στη θαλάσσια περιοχή Ρίου-Αντιρρίου γνωρίζεται ότι, απογευματινές ώρες χθες, εντοπίστηκε η σορός της στη θαλάσσια περιοχή Λακόπετρας Κάτω Αχαΐας.

Συγκεκριμένα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Πάτρας από την οικεία Αστυνομική Αρχή για τον εντοπισμό σορού γυναίκας από ιδιώτη, στην ανωτέρω θαλάσσια περιοχή. Η σορός μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαϊας όπου στη συνέχεια αναγνωρίστηκε από τους οικείους της.

Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Ρίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου.

Υπενθυμίζεται ότι  η Λιμενική Αρχή Ρίου είχε ενημερωθεί από τον υπεύθυνο του φορέα για τη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου ”ΓΕΦΥΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Α.Ε”, για πιθανή πτώση ατόμου μεταξύ των πυλώνων Μ3-Μ4.

Είχε καταγραφεί από κάμερα, αυτοκίνητο το οποίο στάθμευσε στο παραπάνω σημείο της Γέφυρας, με την οδηγό του να εξέρχεται του Ι.Χ.Ε, να απομακρύνεται από αυτό με κατεύθυνση προς το πεζοδρόμιο της Γέφυρας, ενώ στη συνέχεια καμία άλλη καταγραφή σχετιζόμενη με την οδηγό δεν υπήρξε.

Άμεσα, στην εν λόγω θαλάσσια περιοχή είχε μεταβεί περιπολικό σκάφος του Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., τα πλοία της πορθμειακής γραμμής της περιοχής και Α/Κ σκάφος, ενώ από ξηράς έσπευσαν τρία περιπολικά οχήματα του Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και υπηρεσιακό όχημα του Ερυθρού Σταυρού.