Ενδιαφέρουσα η εκδήλωση της δράσης «Ενίσχυση των Πράσινων επιχειρήσεων & ανακύκλωσης στην Δυτική Ελλάδα»

Στο πλαίσιο του σχεδιασμού σειράς ενημερωτικών εκδηλώσεων, η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδας – Πελοποννήσου – Ηπείρου και Ιονίων Νήσων, εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ, ως Ενδιάμεσος Φορέας διαχείρισης δράσεων επιχειρηματικότητας του Ε.Π. «Δυτική Ελλάδα 2014-2020», πραγματοποίησε ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση που διοργάνωσε σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Επιμελητήριο Αχαΐας, με θέμα: Παρουσίαση της δράσης «Ενίσχυση των Πράσινων επιχειρήσεων & ανακύκλωσης στην Δυτική Ελλάδα», τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:30 στο παράρτημα του Επιμελητηρίου Αχαΐας, Ελίκης 24, Αίγιο.

Στην εκδήλωση πραγματοποιήθηκε αναλυτική παρουσίαση της δράσης, από τους εκπροσώπους της Διαχειριστικής κ. Αϊβαλή, κ. Καλογερόπουλο και κ. Μαλασιούλα, που αφορούσε κυρίως ΜΕΤΑΠΟΙΗΤΙΚΕΣ – ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ που επιθυμούν την αγορά νέων μηχανημάτων για εξοικονόμηση ενέργειας και ακολούθησε συζήτηση με τους ενδιαφερόμενους προς επίλυση αποριών.

Παραβρέθηκαν αρκετοί συνάδελφοι και επιχειρηματίες, οι Επιμελητηριακοί Σύμβουλοι κ. Δεληγιάννης Κώστας και κ. Βίλλιος Σωτήρης, οι εκπρόσωποι του Εμπορικού, Εισαγωγικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Αιγιαλείας Πρόεδρος κ. Χρονοπούλου Μαρία, Αντιπρόεδρος κ. Ντερντές Δημήτρης και Γ.Γραμματέας κ. Παναγοπούλου Αρχοντία, ενώ τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο Ά Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαϊας κ. Τηλιγάδης Αριστείδης.