Εμπορικός Σύλλογος Αιγιάλειας: “Ψωνίζουμε στην τοπική αγορά! Στηρίζουμε την τοπική οικονομία, γιατί τα χρήματα επιστρέφουν σε εμάς”

“Ψωνίζουμε στην τοπική αγορά! Στηρίζουμε την τοπική οικονομία, γιατί τα χρήματα επιστρέφουν σε εμάς”, είναι το σύνθημα του  Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Αιγιάλειας ενόψει και των θερινών εκπτώσεων. Αυτό προτρέπει ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Λάμπης Παπαδόπουλος να ακολουθούμε όλοι οι πολίτες και καταναλωτές της Αιγιάλειας και αναφέρει:

  • “Τα καταστήματά μας βρίσκονται σε εκπτωτική περίοδο και  κατά τις δεκαπέντε πρώτες μέρες έχει παρατηρηθεί πτωτική τάση, σε αντίθεση με άλλες χρονιές.

Το φαινόμενο αυτό είναι φυσικό επακόλουθο του locked down για μεγάλο διάστημα, της κακής ψυχολογίας και φόβου των καταναλωτών, της κρίσης στην οικονομία της χώρας μας γενικότερα, αλλά και απόρροια ειδικών τοπικών αρνητικών συγκυριών.

Εφέτος το καλοκαίρι έρχεται να προστεθεί ένας επιπρόσθετος λόγος, τα έργα της ανάπλασης που έχουν κάνει το κέντρο του Αιγίου ένα απέραντο Εργοτάξιο.

Ζητάμε την κατανόησή σας, για να παραμείνει η αγορά λειτουργική, ευχόμενοι πως το αποτέλεσμα θα μας αποζημιώσει όλους. Ο Εμπορικός Σύλλογος Αιγιαλείας ήδη κάνει παρεμβάσεις και θα κάνει άμεσα ότι είναι δυνατόν για να απαλύνει και να διευκολύνει τόσο τους Εμπόρους όσο και τους καταναλωτές μας αυτή τη δύσκολη συγκυρία.

”Τηρώντας τα προβλεπόμενα δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα”.

Στηρίζουμε την τοπική οικονομία, καθώς δεν έχουμε να ζηλέψουμε σε τίποτα τις αντίστοιχες αγορές των μεγάλων πόλεων.

Ταυτόχρονα υπενθυμίζουμε στους καταναλωτές ότι τα καταστήματα της περιοχής μας έχουν καλές τιμές, καλή ποιότητα και άψογη εξυπηρέτηση.

Ο Εμπορικός  Εισαγωγικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Αιγιαλείας καλεί τους καταναλωτές να στηρίξουν τα τοπικά καταστήματα.

Παράλληλα υπενθυμίζουμε πως πλέον πρέπει να έχουμε συνέχεια στο μυαλό μας, τα μέτρα ασφαλείας για τον covid-19.

Το πρόβλημα δεν έχει εξαφανιστεί πρέπει να τηρούμε τα μέτρα ασφαλείας, να κρατάμε αποστάσεις, καθώς και να κάνουμε σχολαστικό πλύσιμο χεριών .

Πρέπει να φοράμε τη μάσκα μας όπου προβλέπεται και είναι υποχρεωτική η χρήση της, καθώς επίσης και να υπάρχει σύσταση για όπου δεν προβλέπεται.

Πριν μπούμε στα καταστήματα, διαβάζουμε πάντα στην είσοδο τις συστάσεις και τις τηρούμε απαρέγκλιτα.

Προσέχουμε την υγεία μας, συνεχίζουμε όμως τη ζωή μας, τηρώντας τα προβλεπόμενα”.