Εμπορικός Σύλλογος Αιγιάλειας: “Καλούμε όλους, σαν μια γροθιά, να στηρίξουμε την παραμονή του τμήματος Φυσικοθεραπείας στην πόλη μας”

Με επιστολή του ο Εμπορικός Σύλλογος Αιγιάλειας καλεί τους βουλευτές του νομού Αχαΐας, το Δήμο Αιγιάλειας, την Περιφέρεια, συλλόγους και φορείς, όλοι σαν μια γροθιά να προβούν σε ενέργειες στήριξης για την παραμονή του τμήματος Φυσικοθεραπείας στο Αίγιο και τη δυνατότητα δημιουργίας νέων τμημάτων και επισημαίνει:

  • “Εδώ και ένα χρόνο ως νέα Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας κάνουμε απέλπιδες προσπάθειες να παραμείνει το  τμήμα φυσικοθεραπείας παράρτημα πανεπιστημίου Πατρών στην πόλης μας και ή δυνατόν να δημιουργηθούν  και νέα τμήματα.  Ξέρουμε πολύ καλά πως  μόνο χέρι- χέρι και όχι με αποκλεισμούς, μπορούμε να πάμε μπροστά ως Δήμος, Εμπορική κοινότητα και τοπική κοινωνία. Με το να φύγει  το Πανεπιστημιακό ίδρυμα από την πόλη μας, γυρνάμε πίσω πολλά χρόνια.

Δυστυχώς στον αγώνα αυτό δεν βρήκαμε υποστηρικτές παρότι είχαμε ζητήσει πολλές φορές να συστρατευτούμε όλοι οι φορείς σε έναν κοινό στόχο αλλά δυστυχώς δεν έγινε.

Σήμερα μέσω του τύπου ακούμε για το καμπανάκι  που χτύπησε και για έκτακτες συνεδριάσεις του Δήμου και της Περιφέρειας για άμεσες αποφάσεις.

Έστω και στο παραπέντε  καλούμε όλους τους αρμόδιους , Δήμο, τοπικούς Συλλόγους, Βουλευτές νομού και Περιφέρεια  σαν μία γροθιά να  σηκώσουμε ανάστημα και όλοι μαζί να στηρίξουμε την παραμονή του τμήματος φυσικοθεραπείας στην πόλη μας.

Άμεσα να ψηφιστεί επιτροπή από τις Δημοτικές παρατάξεις, τους βουλευτές Αχαΐας, τον  Εμπορικό Σύλλογο και όλους τους φορείς για άμεσες αποφάσεις και ένα και μοναδικό στόχο, <<Η παραμονή και αναβάθμιση των σχολών του Δήμου μας>>!!

Η επιστολή εστάλη με αριθμό πρωτ:. 6649 εστάλη προς:

1)   Αξιότιμη κ. Υπουργό Παιδείας

2)   κ. Πρύτανη Πανεπιστημίου Πατρών

3)   κ. Πρόεδρο Τμήματος Φυσιοθεραπείας παράρτημα Αιγίου

4)   κ. Δήμαρχο Αιγιαλείας

5)   κ. Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου

6)   Δημοτικό Συμβούλιο Δ. Αιγιαλείας

7)   Επικεφαλής παράταξης <ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ>

8)   Επικεφαλής παράταξης <ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ>

9)   Επικεφαλής παράταξης <ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ>

10) Επικεφαλής παράταξης <ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ ΠΟΛΙΣ>

11) Επικεφαλής παράταξης <ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ>

12) κ.κ. Βουλευτές Αχαΐας

13) κ. Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας

14) Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας

15) κ. Πρόεδρο Επιμελητηρίου Αχαΐας

16) κ. Αντιπρόεδρο Επιμελητηρίου Αχαΐας

17) Διοικητικό Συμβούλιο Επιμελητηρίου Αχαΐας

 

Κοιν:

 

  1. κ. Πρόεδρο ΕΣΕΕ
  2. κ. Πρόεδρο Ομοσπονδίας Πελοποννήσου (Ο.Ε.ΕΣ.Π)
  3. Εργατικό Κέντρο Αιγίου
  4. Ιατρικός Σύλλογος, Δικηγορικός Σύλλογος, Σύλλογος Μηχανικών και όσους Συλλόγους της Αιγιαλείας διαθέτουμε στοιχεία επικοινωνίας
  5. Μέλη Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας
  6. ΜΜΕ