Εκτεταμένες συντηρήσεις στο οδικό δίκτυο της Αχαΐας με προϋπολογισμό άνω των 11 εκατ. ευρώ

Εκτεταμένες συντηρήσεις στο οδικό δίκτυο πραγματοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στο σύνολο της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας με εργολαβίες που ξεπερνούν συνολικά τα 11 εκατομμύρια ευρώ.

Μετά τις εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος σε Καλάβρυτα, Αίγιο και Πάτρα, συνεχίζονται οι συντηρήσεις στην περιοχή του Δήμου Ερυμάνθου, με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλο να πραγματοποιεί σήμερα αυτοψία στο έργο που γίνεται στο δρόμο που συνδέει το Δημοτικό Διαμέρισμα Σκιαδά με την Εθνική Οδό Πατρών – Τριπόλεως (πρώην «111»).

«Συνεχίζουμε να συντηρούμε τους δρόμους του νομού μας με συνεχείς εργασίες ώστε να εξασφαλίσουμε την οδική ασφάλεια. Να προστατεύσουμε τους συμπολίτες μας που κινούνται στο οδικό δίκτυο. Παράλληλα, στόχος μας είναι εκτός από τους αυτοκινητόδρομους να συντηρούμε και το επαρχιακό δίκτυο που εξυπηρετεί καθημερινά και τις αγροτικές περιοχές. Δε σταματάμε να διεκδικούμε ακόμα περισσότερους πόρους για να συντηρούμε μεγαλύτερα τμήματα των δρόμων μας» υπογράμμισε ο κ. Αλεξόπουλος.

Με τις εργολαβίες αυτές σε ολόκληρη την Π.Ε. Αχαΐας γίνονται παρεμβάσεις, όπως ασφαλτικές αποκαταστάσεις, καθαρισμοί τάφρων, αντικατάσταση στηθαίων ασφαλείας και αντίστοιχων εργασιών.