Εκδικάζονται τρεις προσφυγές του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Τέμενης Αιγιαλείας στο ΣτΕ

Aπό τον Περιβαλλοντικό Σύλλογο Τέμενης Αιγιάλειας ανακοινώνονται τα εξής:

“Την 27/9/2023 εκδικάζεται η προσφυγή του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Τέμενης Αιγιαλείας στο ΣτΕ, που κατατέθηκε από την δικηγόρο του συλλόγου κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου. Με την προσφυγή ζητείται το κλείσιμο και ο καθαρισμός της χωματερής “ΤΖΟΥΡΑ” του Δήμου Αιγιαλείας στην Τέμενη.

Επίσης την 27/9/2023 εκδικάζεται και η δεύτερη προσφυγή του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Τέμενης Αιγιαλείας στο ΣτΕ που κατατέθηκε από την δικηγόρο του συλλόγου κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου. Με την προσφυγή ζητείται το κλείσιμο και ο καθαρισμός της χωματερής “ΟΡΦΑΝΙΔΗ” του Δήμου Αιγιαλείας στην Τέμενη.

Την 10/10/2023 εκδικάζεται η τρίτη προσφυγή του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Τέμενης Αιγιαλείας στο ΣτΕ που κατατέθηκε από την δικηγόρο του συλλόγου κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου. Με την προσφυγή ζητείται να μην κατασκευασθεί η μονάδα επεξεργασίας βιοαποβλήτων  στην χωματερή “ΤΖΟΥΡΑ” του Δήμου Αιγιαλείας στην Τέμενη”.

 

Στη φωτογραφία ο πρόεδρος του συλλόγου Στάθης Κολλιόπουλος με την κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου στο Πρωτοδικείο Αιγίου την 23/2/2023