Εκδηλώσεις του 2ου Γυμνασίου Αιγίου

Η Διευθύντρια του 2ου Γυμνασίου Αιγίου Αγγελική Αλευρίτου, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές, θα πραγματοποιήσουν μια σειρά εκδηλώσεων στο χώρο του σχολείου και στην αίθουσα του κινηματογράφου Απόλλωνα.

2o gimnasio ekdiloseis 21.Την Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου στις 11.30 π.μ

στην αίθουσα του κινηματογράφου Απόλλωνα στις    11.30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση του βιβλίου

-έκδοση του σχολείου- με τίτλο:

«Τα επαγγέλματα που χάνονται».

  1. Από την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου έως στην Τρίτη 23 Δεκεμβρίου θα λειτουργεί χριστουγεννιάτικο παζάρι με φιλανθρωπικό σκοπό. Το παζάρι θα είναι ανοικτό τις ώρες του ωρολογίου προγράμματος.
  2. Τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου από τις 9.00 το πρωί θα

υλοποιηθούν δράσεις αφιερωμένες στην υγιεινή διατροφή και στις σωστές διατροφικές συνήθειες που εντάσσονται στο πλαίσιο του Κοινωνικού Σχολείου και του θεματικού πεδίου Αγωγής Υγείας:

«Έφηβοι πολίτες του κόσμου – Ενεργοί πολίτες».

Κατά τη διάρκεια της δράσης οι μαθητές όλων των τάξεων με σύνθημα: «Ελάτε να πάρουμε μαζί το πρωινό μας» θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη σωστή διατροφή που παίζει καθοριστικό ρόλο στην σωματική και ψυχική μας υγεία, από την επισκέπτρια υγείας του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου Παίδων κα Κολυπέρα Βασιλική, ενώ στη συνέχεια θα τους προσφερθεί ένα υγιεινό πρωινό προσφορά τη Σχολικής Επιτροπής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Αιγίου και τοπικών καταστημάτων.

2o gimnasio ekdiloseis 14.Στις 23 Δεκεμβρίου θα υλοποιηθούν δράσεις αφιερωμένες στην Εθνική και Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία στο πλαίσιοτης εφαρμογής του προγράμματος του Κοινωνικού Σχολείου.

Με σύνθημα «ΟΛΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ» στοχεύουμε στην ευαισθητοποίηση, την κατανόηση, την υποστήριξη των ατόμων με ειδικές ανάγκες.

5.Την ίδια μέρα στην αίθουσα του κινηματογράφου Απόλλωνα στις 11.30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί Χριστουγεννιάτικη γιορτή. Πρόκειται για την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου στο πλαίσιο της οποίας οι μαθητές μας, αφηγούνται, μελοποιούν και δραματοποιούν κείμενα σχετικά με το πνεύμα των ημερών.

Θα χαρούμε λοιπόν να «γευτούμε» μαζί σας τη χαρά της ομαδικής δημιουργίας και της χρήσιμης ενημέρωσης.