Εκδήλωση στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου της “Πρωτοβουλίας Πολιτών” για τη συγκρότηση και την ενοποίηση του δημοκρατικού χώρου

Οι ενεργοί πολίτες που αναλάβαμε την πρωτοβουλία για την ενοποίηση του κατακερματισμένου δημοκρατικού χώρου σχεδιάζουμε και υλοποιούμε την Κυριακή 6 Νοεμβρίου και ώρα 11:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου «Αλέκος Μέγαρης» ανοιχτή εκδήλωση με βασικούς ομιλητές το Γιώργο Φλωρίδη και Γιάννη Μεϊμάρογλου.

Επιδιώκουμε να υπάρξει ένας γόνιμος διάλογος καθώς και ανταλλαγή απόψεων στη βάση της συσπείρωσης , συμπόρευσης και της δημοκρατικής οργάνωσης της κοινωνίας μας. Καθώς ο μεσαίος χώρος δυσκολεύεται να βρει πολιτική έκφραση, ήρθε η ώρα που πρέπει να παρέμβουμε , ως τοπικές κοινωνίες , στην συγκρότηση μιας προοδευτικής δημοκρατικής παράταξης. Οι ενέργειες που θα οδηγήσουν να διαμορφώσουν το νέο, το υγιές είναι υπόθεση και απόφαση κάθε πολίτη.

Στα πλαίσια της εξωστρέφειας και αυτοοργάνωσης, αυτό θα είναι ένα πρώτο βήμα στην κατεύθυνση της ελεύθερης έκφρασης και βούλησης χωρίς αποκλεισμούς αλλά με περιεχόμενο και ταυτότητα.

Απευθύνουμε λοιπόν ανοιχτή πρόσκληση – πρόκληση στους πολίτες που προβληματίζονται και δεν εφησυχάζουν να συμμετάσχουν ενεργά στην προσπάθεια και ενδυνάμωση της πρωτοβουλίας αυτής.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ:

ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΚΗΣ 6944865353, ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 6977268643, ΡΟΥΒΑΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 6977011252.