Εθελοντική αιμοδοσία στη Φανερωμένη Αιγίου αύριο Σάββατο

Το  Σάββατο  3-12-2016 και  ώρα 10 – 13 π. μ. στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού θα πραγματοποιηθεί η ανά εξάμηνο εθελοντική αιμοδοσία δια την τράπεζα αίματος της ενορίας του Ιερού Ναού Παναγίας Φανερωμένης Αιγίου.

Σε σχετική ενημέρωση αναφέφονται τα εξής: “Σκοπός της αυτής ενέργειας είναι να βοηθήσουμε του αδελφούς μας ενορίτες και μη, μιμούμενοι τον πρώτο αιμοδότη Τον Κυριό Μας Ιησού Χριστό, οι οποίοι έχουν την ανάγκη για λίγο αίμα.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να παρακαλέσουμε τους νέους μας οι οποίοι πάντα ανταποκρίνονται στο κάλεσμα της ενορίας αλλά και τοπικής μας εκκλησίας, καθώς και τους μεγαλύτερους σε ηλικία που πάντοτε στηρίζουν την προσπάθεια αυτή.

Επίσης να υπενθυμίσουμε ότι όσοι ζητούν αίμα από την τράπεζά μας πάντοτε το λαμβάνουν, με την προϋπόθεση πώς κάποια στιγμή θα το επιστρέψουν, εξού και το όνομα τράπεζα, δανείζομαι και κάποτε το επιστρέφω, σας παρακαλώ αυτό μην το ξεχνάμε, ώστε με τον τρόπο αυτό να μπορέσει η προσπάθεια αυτή να ευοδωθεί.

Ευχαριστούντες εκ των προτέρων ευχόμεθα όπως ο Αιμοδότης Ιησούς Χριστός Σας χαρίζει υγεία, χαρά, ευλογία και κάθε καλό στα σπίτια σας”.