Εθελοντική αιμοδοσία από την Ομάδα Εργασίας Νέων της παράταξης «αιγιάλεια τώρα» του Δημήτρη Καλογερόπουλου

Το Σάββατο στην πλατεία Αγίας Λαύρας

Η Ομάδα Εργασίας Νέων της παράταξης ‘Αιγιάλεια Τώρα’ του δημάρχου Αιγιαλείας κ. Δημήτρη Καλογερόπουλου, συνεχίζει τις εθελοντικές δράσεις με γενικό τίτλο «Ο ένας για τον άλλον» και πραγματοποιεί εθελοντική αιμοδοσία το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου και ώρες από 9.30 π.μ. έως 1.30 μ.μ., στην Πλατεία Αγίας Λαύρας στο Αίγιο, σε συνεργασία με την κινητή μονάδα του Νοσοκομείου Πατρών «Άγιος Ανδρέας», τον Σύλλογο Αιμοδοτών “Ο αιμοδότης” και το Σύλλογο Πασχόντων Μεσογειακής Αναιμίας “Πάτρα 82”. Για αυτόν τον θεάρεστο σκοπό, η ομάδα απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα σε όλους τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους της περιοχής, ώστε να αγκαλιάσουν τη δράση και να συμμετέχουν στον στόχο της συλλογής όσο το δυνατόν περισσότερων φιαλών αίματος.

Παράλληλα με την αιμοδοσία θα πραγματοποιούνται θεατρικά και εικαστικά παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους από θεατρολόγους και εικαστικούς, με κεντρικό θέμα την ενημέρωση για την αιμοδοσία & την προσφορά στον συνάνθρωπο.

Το να είναι κανείς εθελοντής αιμοδότης είναι μια από τις σημαντικότερες πράξεις ανθρωπιάς, γιατί αυτό το λίγο αίμα μπορεί να σώσει τη ζωή περισσότερων από ενός ανθρώπων και το κυριότερο, χρειάζονται μόνο μερικά λεπτά από το χρόνο μας!