Επισκέψεις δέχτηκε το ΕΚΑΜΕ Αιγίου

Την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017 επισκέφθηκαν το Ε.Κ.ΑΜΕ./ΑμεΑ Αιγίου μαθητές από το 15μελές συμβούλιο του 2ου Γενικού Λυκείου Αιγίου μαζί με τον Διευθυντή του σχολείου κ. Γιώργο Αγγελόπουλο και τον Υποδιευθυντή κ. Δημήτρη Μασαούτη. Ο λόγος της επίσκεψής τους ήταν διπλός. Αρχικά θέλησαν να φέρουν καπάκια που με κόπο τα μάζεψαν όλα τα παιδιά του σχολείου και δεύτερον να γνωρίσουν από κοντά το χώρο που δραστηριοποιούνται τα άτομα με αναπηρίες.

Την Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017 η εθελόντρια αισθητικός κα. Ρούλα Ανδρικοπούλου που στηρίζει εδώ και χρόνια το έργο του ΕΚΑΜΕ μας επισκέφθηκε για ακόμα μια φορά για να περιποιηθεί τα πρόσωπα στις εκπαιδευόμενες του Κέντρου οι οποίες ενθουσιάστηκαν με το αποτέλεσμα και δέχτηκαν και δώρα καθαρισμού και περιποίησης προσώπου.

Την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017 μαθητές και μαθήτριες της Α’ τάξης του 2ου Λυκείου Αιγίου συνοδευόμενοι από την Υποδιευθύντρια του σχολείου κα. Χάψα Ανθή και την καθηγήτριά τους κα. Ελένη Καζολέα στα πλαίσια της ερευνητικής τους εργασίας με θέμα: ” Εθελοντισμός από τη γειτονιά μου στις γειτονιές του κόσμου” μας επισκέφθηκαν με σκοπό να γνωρίσουν από κοντά το χώρο και να μπορέσουν να κατανοήσουν άμεσα την έννοια του εθελοντισμού στο Κέντρο που βασίζεται ουσιαστικά στις εθελοντικές ενέργειες.

Την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017 η κα. Ευγενία Μητροπούλου έφτασε με ένα τεράστιο χριστουγεννιάτικο δέντρο και πολλά στολίδια τα οποία αγόρασε με πολλή αγάπη για μας και όπως ήταν λογικό οι εκπαιδευόμενοι του Κέντρου ενθουσιάστηκαν και τώρα περιμένουν με ανυπομονησία τη μέρα που θα το στολίσουν.

Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α.ΜΕ. τους ευχαριστεί όλους και εύχεται υγεία, αγάπη και αισιοδοξία.