Δωρέα προς το ΕΚΑΜΕ ένα πουλμανάκι 9 θέσεων

Σε συνέχεια των δωρεών προς το Ε.Κ.Α.ΜΕ. ο κ.Γιώργος Σπανόπουλος δώρησε στο Ε.Κ.Α.ΜΕ. πουλμανάκι 9 θέσεων για τις ανάγκες μετακίνησης των εκπαιδευομένων του Κέντρου.

Η αύξηση των εκπαιδευομένων του Ε.Κ.Α.ΜΕ. τα τελευταία χρόνια είχε δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα στη μεταφορά τους και το ήδη υπάρχον ειδικά διαμορφωμένο όχημα δεν επαρκούσε. Έτσι αναγκαστικά γίνονταν δύο και τρία δρομολόγια με το ίδιο πουλμανάκι, μισθώνονταν ταξί και παράλληλα μετέφεραν και οι ίδιοι οι γονείς κάποια παιδιά. Όλα αυτά είχαν σαν αποτέλεσμα να καθυστερεί σημαντικά η προσέλευση των παιδιών στο Κέντρο το πρωί και η επιστροφή στα σπίτια τους το μεσημέρι. Επίσης ήταν αδύνατη η μεταφορά όλων των εκπαιδευομένων σε κάποιες εκπαιδευτικές επισκέψεις και εκδηλώσεις χωρίς τα Ι.Χ. όλων των μελών του Δ.Σ. των εκπαιδευτών και των εθελοντών.

Χάρη στην ευαισθησία του κ.Σπανόπουλου και την σπουδαία δωρεά του τα προαναφερθέντα προβλήματα λύθηκαν, η έγκαιρη προσέλευση και αποχώρηση των εκπαιδευομένων καθημερινά θα είναι πλέον εφικτή και η απόφαση για επισκέψεις και συμμετοχή σε εκδηλώσεις πιο εύκολη.

Το Δ.Σ. και ιδιαιτέρως ο κ.Θεόδωρος Στεφανίδης, οι εκπαιδευόμενοι και οι εκπαιδευτές του Ε.Κ.Α.ΜΕ./ΑμεΑ Αιγίου ευχαριστούν δημόσια τον κ.Γιώργο Σπανόπουλο για την μεγάλη δωρεά του και του εύχονται υγεία και ευτυχία!