ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΙΓΙΟΥ

ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ ΟΠΑΚΕ – ΟΤΕ.
Τρία τμήματα του Χορευτικού ξεσήκωσαν τους παραθεριστές παρουσιάζοντας πλούσιο πρόγραμμα Ελληνικών χορών, από διάφορες περιοχές της Ελλάδος με τις απαραίτητες ενδυμασίες την Τετάρτη 9 Ιουλίου. 16 ενήλικες Νησιώτες παρουσίασαν δύο προγράμματα ένα από το Κεντρικό Αιγαίο και ένα με χορούς Μ. Ασίας και Κωνσταντινούπολης. Τμήμα άλλων 14 ενηλίκων παρουσίασε χορούς Αν. Ρωμυλίας. Το νεαρότερο τμήμα 12 εφήβων έδειξε Πανελληνίους χορούς και χορούς της περιοχής μας. Περιττό να αναφέρουμε ότι και τα τρία τμήματα, εντυπωσίασαν, καταχειροκροτήθηκαν και δέχθηκαν τα συγχαρητήρια πολλών παραθεριστών, αλλά και της εξαιρετικής Διοίκησης του Ο.Α.Κ.Ε. – Ο.Τ.Ε.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ  ΕΝΗΛΙΚΩΝ –
Την Παρασκευή 11 Ιουλίου δύο ημέρες αργότερα δηλαδή, σε παραλιακό Κέντρο των Διγελιωτίκων, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ετήσια συνάντηση χορευτών των τμημάτων ενηλίκων πολλοί από τους οποίους το καλοκαίρι κουράζονται ακόμα περισσότερο με συνεχείς παραστάσεις. Ήταν μία ευκαιρία για ευχές για < καλό   καλοκαίρι > και φυσικά για δείπνο, κουβέντα και χορό.
ΠΕΜΠΤΗ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014 – Ο.ΠΑ.Κ.Ε. – Ο.Τ.Ε.
Με τρία επίσης τμήματα, θα βρεθεί στο παραθεριστικό κέντρο του ΟΤΕ στην Τέμενη την Πέμπτη ο Όμιλος. Ξεχωριστή παράσταση αφού θα την παρακολουθήσουν και αδελφοί μας Κύπριοι φιλοξενούμενοι του ΟΠΑΚΕ. Μόνη διαφορά από την προηγούμενη παράσταση το γεγονός της παρουσίασης από εφηβικό τμήμα χορών του Ποντιακού Ελληνισμού, στην θέση των χορών Αν. Ρωμυλίας.
ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ ΓΙΟΡΤΗ ΛΑΔΙΟΥ ( ΕΛΑΙΩΝΑ )
Στην ετήσια γιορτή λαδιού στον Ελαιώνα Αιγιαλείας ( Τρυπιά ) θα καλύψουν πρόγραμμα μιάμιση ώρα πέντε τμήματα του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου. Θα πρέπει να σημειώσουμε πως όπως και πέρυσι, η μετακίνηση, το καθαριστήριο για τις ενδυμασίες κ.λ.π. βαρύνουν τον Όμιλο. Ο οποίος όχι μόνον τώρα σε περίοδο οικονομικής κρίσης, αλλά και τα προηγούμενα χρόνια εντελώς δωρεάν παρουσιάζει προγράμματα Ελληνικών χορών και τραγουδιών, όταν του ζητηθεί κάτι ανάλογο.
ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 21 – 27 ΙΟΥΛΙΟΥ.ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ.  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΣΑΒΒΑΤΟ-ΚΥΡΙΑΚΗ
Η πιό κουραστική για μερικούς  χορευτές θα είναι η προαναφερθείσα εβδομάδα του Ιουλίου. Πρώτα στις 23 Ιουλίου ημέρα Τετάρτη, με ώρα έναρξης της εκδήλωσης 21.30 πέντε τμήματα του Χορευτικού θα καλύψουν πρόγραμμα δύο ωρών περίπου στο αμφιθέατρο στα Βαλιμήτικα.  Στα Ψηλαλώνια  σε Festival που οργανώνει η ΔΗΚΕΠΑ Αιγιαλείας με τα Χορευτικά της Αιγιάλειας το τριήμερο 25/26/27 Ιουλίου, στις 25 Ιουλίου με παιδικό συγκρότημα θα παρουσιάσει ο Χορευτικός Όμιλος Αιγίου χορούς Κρήτης που σίγουρα θα ενθουσιάσουν το κοινό. Στις 26/7 ημέρα Σάββατο με εφηβικό τμήμα θα δείξει τους χορούς των Βλάχων του Βερμίου. Τέλος την Κυριακή 27 Ιουλίου οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να δουν χορούς Αν. Ρωμυλίας που θα παρουσιάσει τμήμα μεγάλων χορευτών.