ΔΡΑΣΗ ΕΜΠΟΡΩΝ: Πραγματοποιήθηκε η πρώτη μετεκλογική σύσκεψη

 Με συμμετοχή και ενδιαφέρον, πραγματοποιήθηκε η πρώτη μετεκλογική συνάντηση – σύσκεψη της παράταξης ΔΡΑΣΗ ΕΜΠΟΡΩΝ – ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, την Δευτέρα 11-Ιουλίου. 

Ο επικεφαλής της ΔΡΑΣΗΣ ΕΜΠΟΡΩΝ κ. Φάνης Χριστοδουλόπουλος, συγκάλεσε τη σύσκεψη – ενημέρωση και ήταν ο βασικός εισηγητής. Αναφέρθηκε στις ενέργειες του Δ.Σ. του συλλόγου τον τελευταίο μήνα που ανέλαβε η νέα διοίκηση. Εξήγησε στους παρευρισκόμενους την κακή οικονομική κατάσταση που βρήκε στο σύλλογο, αλλά και την πρόθεση που έχει το νέο Δ.Σ., να βγει ο σύλλογος από την εσωστρέφεια, να ανταπεξέλθει οικονομικά, να αγωνιστεί για τα πολλά και σοβαρά προβλήματα των εμπόρων.

Ακολούθησε συζήτηση, όπου φάνηκε  η πρόθεση όλων να συμμετέχουν στις επιτροπές γνώμης και έργου που θα συσταθούν, ώστε να προσφέρει ότι μπορεί ο καθένας στην προσπάθεια αναστήλωσης του συλλόγου μας, και στην προσπάθεια επίλυσης με αγώνες των σοβαρών θεμάτων που ταλανίζουν τον εμπορικό κόσμο. Ακούστηκαν ενδιαφέρουσες προτάσεις, και το βασικό συμπέρασμα είναι ότι η αγορά ζητά Δράσεις, Λύσεις Κινητικότητα και Αγώνες, ώστε να δυναμώσει η ελπίδα για καλύτερες μέρες.

Τέλος, ο επικεφαλής κάλεσε σε συστράτευση όλους, γιατί τα ζητήματα τρέχουν και είναι σοβαρότατα, και ανακοίνωσε ότι η πόρτες του συλλόγου είναι ανοικτές για όποιο μέλος μας θέλει να συμμετέχει στις δράσεις του Εμπορικού συλλόγου, με τη συμμετοχή του, τις προτάσεις του και την φυσική του παρουσία.