Διευκρινήσεις του Δημάρχου Αιγιάλειας σχετικά με την τιμολογιακή πολιτική του νερού σε δημοτικές κοινότητες

“Αγαπητοί συνδημότες,

Η παρούσα επιστολή έχει σκοπό να διευκρινίσει ζητήματα που έχουν ανακύψει σχετικά με την τιμολόγηση του νερού για την χρονική περίοδο από 01 Ιουλίου 2016 έως 31 Δεκεμβρίου 2016, δηλαδή για το δεύτερο εξάμηνο τρέχοντος έτους, χρονικό διάστημα που έγινε η επέκταση της ΔΕΥΑ και που ολόκληρο το Β΄ εξάμηνο θεωρείται ως μεταβατικό στάδιο, καθότι το Δημοτικό Συμβούλιο Αιγιαλείας στις επόμενες συνεδριάσεις του, κατόπιν διαβουλεύσεων που έχει ξεκινήσει ο κ. Δήμαρχος, θα λάβει τις οριστικές αποφάσεις του για το τιμολόγιο ύδρευσης έτους 2017.

Συγκεκριμένα:

α) όσον αφορά τις Δημοτικές Ενότητες Αιγείρας, Ακράτας, Ερινεού και Συμπολιτείας, ο Δήμος αναγνωρίζει πλήρως ότι έχει καταβληθεί από τους πολίτες εξ ολοκλήρου το πάγιο για το έτος 2016, και για το λόγο αυτό θα συμψηφίσει το μισό του ήδη καταβληθέντος ετησίου παγίου στην κατανάλωση του πρώτου (α΄)  εξαμήνου 2016,

 β) όσον αφορά την Δημοτική Ενότητα Διακοπτού ο Δήμος αναγνωρίζει ότι έχει καταβληθεί από τους πολίτες εξ ολοκλήρου το πάγιο για το έτος 2016, και για το λόγο αυτό θα συμψηφιστεί το μισό του ήδη καταβληθέντος παγίου στην κατανάλωση του λογαριασμού της Δ.Ε.Υ.Α. έτους 2017″.