“ΔΙΕΞΟΔΟΣ” Αιγίου: Nα μην καταργηθούν τα Κέντρα Πρόληψης, αντίθετα ν’ ανθίσουν – Συλλογή υπογραφών

Με αφορμή το Νέο Νομοσχέδιο για την Ψυχιατρική Μεταρρύθμιση που προβλέπει την κατάργηση των Κέντρων Πρόληψης τα μέλη της εθελοντικής ομάδας πρόληψης ΔΙΕΞΟΔΟΣ Αιγίου ως ενεργοί πολίτες  νιώθουμε την υποχρέωση να αγωνιστούμε προκειμένου να μην καταργηθούν τα Κέντρα Πρόληψης και να συνεχιστεί το έργο τους  ως έχει.

Η υποχρέωση που νιώθουμε πηγάζει από την εμπειρία μας ως εθελοντές  καθώς έχουμε ιδία αντίληψη για το τί σημαίνει πρόληψη των εξαρτήσεων και προαγωγή της ψυχοκοινωνικής υγείας και πως επιτυγχάνονται μέσα από τις δράσεις του Κέντρου Πρόληψης Ν. Αχαίας ΚΑΛΛΙΠΟΛΙΣ αλλά κι από τις δράσεις της εθελοντικής μας ομάδας.

ΟΙ εθελοντές αποφασίσαμε να συντάξουμε και να υπογράψουμε μια επιστολή την οποία πρόκειται να κοινοποιήσουμε στους Βουλευτές του Ν.Αχαίας και σε όλους τους αρμόδιους φορείς προκειμένου να τους γνωστοποιήσουμε τη βούλησή μας ώστε ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ και καλούμε τους συνοδοιπόρους μας στο ταξίδι της πρόληψης όλα αυτά τα χρόνια να συνυπογράψουν την επιστολή μας ώστε η ΠΡΟΛΗΨΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΝΘΙΖΕΙ.

Καθημερινά έως και την Τετάρτη 20/3/2024  , όποιος /α επιθυμεί μπορεί να υπογράψει την επιστολή  στα καταστήματα :

Ζαχαροπλαστείο ΒΟΣΤΙΤΣΑ ,Αίγιο , Ρ.Φερραίου 1

Βιβλιοπωλείο ΑΘΗΝΑ , Αίγιο, Ν.Πλαστήρα 55

Αρτοποιείο Τρύφωνα Ιωαννίδη , Διακοπτό

Την Τετάρτη 20/3/2024 και ώρες 6:00 – 7:00 το απόγευμα οι εθελοντές θα βρίσκονται στο Στέκι της ομάδας (στο κτίριο που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονα στο Αίγιο , είσοδος από Κλεομένους Οικονόμου)  για όποιον / α επιθυμεί να ενημερωθεί για το έργο και να υπογράψει την επιστολή.

 

Συγκροτήθηκε σε σώµα το νέο ∆ιοικητικό Συµβούλιο του 

Κέντρου Πρόληψης Π.Ε Αχαΐας « Καλλίπολις»