«ΔΙΕΞΟΔΟΣ» Αιγίου: «Διαφορετικά…. αλλά αγαπημένα Χριστούγεννα» – Εργαστήρι για όλη την οικογένεια

Η εθελοντική ομάδα πρόληψης «ΔΙΕΞΟΔΟΣ» Αιγίου του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε Αχαΐας σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Αιγιαλείας σας προσκαλεί σε ένα εργαστήρι για όλη την οικογένεια, με θέμα «Διαφορετικά…. αλλά αγαπημένα Χριστούγεννα». Στόχος του εργαστηρίου είναι να δημιουργήσουμε όλοι μαζί μία διαφορετική και όμορφη ανάμνηση για εμάς και τα παιδιά μας.

Το εργαστήρι θα υλοποιηθεί την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020 και ώρες 18:00 – 20:00  μέσω της πλατφόρμας τηλε-εκπαίδευσης της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. #Εκπαιδευόμαστε _Σπίτι.

Η δράση αφορά οικογένειες με παιδιά που φοιτούν στο Δημοτικό Σχολείο και όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο τηλέφωνο της ΔΙΕΞΟΔΟΥ 2691026150 από τη Δευτέρα 14/12 έως και την Τετάρτη 16/12 και ώρες 11:00π.μ. – 13:00μ.μ.  και στην ηλεκτρονική διεύθυνση της ομάδας diexodosaigiou@yahoo.com.

Καθώς ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος,  θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Μετά τη δήλωση συμμετοχής οι υπεύθυνοι του εργαστηρίου θα επικοινωνήσουν με τους ενδιαφερόμενους για οδηγίες που αφορούν τον τρόπο σύνδεσης και συμμετοχής στο εργαστήριο.