ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ: Αντάλλαξαν τις καθιερωμένες ευχές στο Παναγιωτοπουλέικο

Πρώτη μέρα του χρόνου σήμερα και στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Αιγίου, τελέστηκε Θεία Λειτουργία και Δοξολογία χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβροσίου.

Ο Σεβασμιωτάτος στη σύντομη ομιλία του ζήτησε από τους πιστούς να ζήσουν κοντά στην Εκκλησία, ενωμένοι και δυνατοί, λέγοντας ότι η θρησκεία μας βάλλεται,  τόσο από την υπάρχουσα Κυβέρνηση, όπου οι εκπρόσωποί της δείχνουν να μην  γαλουχήθηκαν και να μην μεγάλωσαν με τις αρχές της Εκκλησίας, όσο και με την άφιξη των μουσουλμάνων που ολοένα και μεγαλώνει με κίνδυνο η χώρα μας να εξισλαμιστεί.

Το παρόν έδωσε ο Δήμαρχος Αιγιάλειας κ. Θανάσης Παναγόπουλος όπου στο τέλος της δοξολογίας, ευχήθηκε τη νέα χρονιά, η χώρα μας να ζήσει ειρηνικά, να μην εμπλακεί σε πολέμους, να αντιμετωπίσει ο κόσμος όλες τις δυσκολίες και να καταφέρει να ζήσει αξιοπρεπώς.
Μετά το τέλος της δοξολογίας ο Δήμαρχος Αιγιάλειας, ως πρώτος πολίτης του Δήμου, με τη σύζυγό του Μαρία Ροδοπούλου, δέχτηκαν ευχές από τους πολίτες στο αρχοντικό Παναγιωτόπουλου.

Ευχές έσπευσε να ανταλλάξει με το Δήμαρχο και τους δημοτικούς συμβούλους, ο Σεβασμιωτάτος κ.κ. Αμβρόσιος, ενώ το παρόν έδωσαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργος Ντίνου, η Αντιδήμαρχος Υγείας, Πρόνοιας και Υπεύθυνη Πολιτικής Προστασίας κ. Βάσω Ψυχράμη με το σύζυγό της και Διευθυντή της Π.Ε.Σ. κ. Μίλτο Σταυρόπουλο, ο προέδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου κ. Περικλής Παπαγιαννακόπουλος, ο βοηθός Δημάρχου κ. Θανάσης Μεντζελόπουλος με τη σύζυγό του ιατρό – τ. Δημοτική σύμβουλο κ. Θεοδώρα – Σάττα Μεντζελοπούλου, η Πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑ κ. Μαρία Τσουκαλά, ο Αντιπρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Αιγιάλειας κ. Δημήτρης Μαρινόπουλος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Χρήστος Μπούνιας, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Χριστόπουλος Βασίλης, κ. Νίκος Θανασούλιας, ο κ. Βασίλης Φιλιππόπουλος, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιάλειας κ. Σωτήρης Μαμάσης, ο Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιάλειας κ. Σωκράτης Μαυρίδης, η τ. Πρόεδρος του Εμπορικού κ. Μάρθα Σκούντζου, ο Γενικός Γραμματέας της ΠΑΕΚ κ. Παναγιώτης Γεωργακόπουλος, αξιωματικοί των σωμάτων ασφαλείας και πολλοί συμπολίτες.

Σταύρος Σταυρίδης – Φρόσω Στιβαχτοπούλου