Δημιουργικά κλείνει το 2016 για το 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Αιγίου

Δημιουργικά κλείνει το 2016 για το 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Αιγίου. Συνοπτικά αναφέρουμε, την πραγματοποίηση των κατασκηνώσεων στο Θολωτό Διακοφτού και στον Πλάτανο, εργαστήρια προσωπικής δημιουργίας των παιδιών, δράσεις γνωριμίας των φίλων μας με τον προσκοπισμό και εμπέδωσης επαγγελμάτων της διατροφικής μας αλυσίδας, επαιδευτικό και ψυγαγωγικό διήμερο, στα Καλάβρυτα, δημιουργία χειροποίητων ημερολογίων, εργαστήρια και δράσεις τεχνικών δεξιοτήτων για τους προσκόπους μας και εργαστήριο ζαχαροπλαστικής, τουρνουά τίτσου και δράση κοινωνικής προσφοράς για τους μεγάλους.

Τέλος, με τι άλλο από την καθιερωμένη για έκτη συνεχή χρονιά, δράση μας, Τσάι στη Μαρμίτα, στο πάρκο των χριστουγέννων η οποία γνώρισε την αποθέωση από όλους τους παρευρισκομένους, διασκεδάζοντας τους μικρούς μας φίλους, με προσκοπικά παιχνίδια και τραγούδια.

Για την παραπάνω δράση, στο πάρκο, ευχαριστούμε θερμά την ΔΗΚΕΠΑ, το Αρτοποιείο της κυρίας Ελισάβετ Πίκουλα Μπομποτσιάρη, το κατάστημα printshot ψηφιακές εκτυπώσεις του κ. Νίκου Σταυράκη και τον chef κ. Ανέστη Σπύρο και όλα τα Τοπικά ΜΜΕ για την θερμή υποστήριξη τους. Οι δράσεις μας συνεχίζονται από το Σάββατο 14 Ιανουαρίου στην Εστία μας, Βασιλέως Κωνσταντίνου και Πετροπούλου 4. Ευτυχισμένο και Ειρηνικό το 2017 για όλο τον κόσμο.
Με προσκοπικούς χαιρετισμούς, Ο Αρχηγός Συστήματος Καλαντζόπουλος Κωνσταντίνος, Η Πρόεδρος της Ε.Κ.Σ. Παναγοπούλου Αρχοντία.