ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ: “ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Δ.Ε”

Νέα έργα και εξοπλισμός σε Γυμνάσια-Λύκεια…άνω των 10.000 ευρώ! 

ΑΛΛΑΞΕ ΟΨΗ ΤΟ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ…ΝΕΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΑΚΡΑΤΑ-ΑΙΓΕΙΡΑ-ΔΙΑΚΟΠΤΟ-ΑΙΓΙΟ


Από το Ν.Π.Δ.Δ “Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αιγιάλειας”, κατόπιν σχετικών αποφάσεων του Δ.Σ κατά τις δύο προηγούμενες συνεδριάσεις του, ανακοινώνεται σειρά έργων και παρεμβάσεων σε Γυμνάσια και Λύκεια της περιοχής, που έρχονται να ικανοποιήσουν χρόνια αιτήματα των Διευθυντών τους.
Αναλυτικά, τις τελευταίες ημέρες:
– Ολοκληρώθηκε ο ελαιοχρωματισμός ολοκλήρου του κτιρίου που στεγάζεται το 1ο Γυμνάσιο Αιγίου (πλην της νέας πτέρυγας των δυο ορόφων) , αλλάζοντας πραγματικά την εικόνα της σχολικής μονάδας, συνολικού κόστους άνω των 2.500 ευρώ. Επιπλέον εκπονείται από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου -κατόπιν αιτήματος και προτεραιότητας της “Σ.Ε”- η μελέτη αντικατάστασης των κουφωμάτων του ανακαινισμένου  κτιρίου.
– Ολοκληρώθηκε η ηλεκτρολογική αναβάθμιση με αντικατάσταση των συσκευών φωτισμού της εισόδου του 1ου-2ου ΕΠΑΛ Αιγίου με μικρές -παράλληλες – εργασίες τοιχοποιίας, συνολικού κόστους 1.600 ευρώ περίπου.   
– Ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση του πληροφοριακού συστήματος της Γραμματείας και του Εργαστηρίου Πληροφορικής του Γυμνασίου Ακράτας, συνολικού κόστους άνω των 1.200 ευρώ.
1o_gimnasio_pragmata– Ολοκληρώθηκε η προμήθεια επιπλέον τεχνολογικού εξοπλισμού στο Γυμνάσιο Διακοπτού και στο 2ο Γυμνάσιο Αιγίου (βιντεοπροβολέα και υπολογιστές-οθόνες-φωτογραφική μηχανή- επιδιορθώσεις laptop, αντίστοιχα),συνολικού κόστους άνω των 2.500 ευρώ.    
– Ξεκίνησε ο ελαιοχρωματισμός όλης της καγκελαρίας του 4ου Γυμνασίου Αιγίου, συνολικού κόστους άνω των 1.300 ευρώ, ενώ ολοκληρώθηκαν επισκευαστικές εργασίες σε εσωτερικές πόρτες και βρύσες του σχολείου συνολικού κόστους άνω των 600 ευρώ
Έκτακτες εργασίες θα εκτελεστούν στο Γυμνάσιο-ΓΕΛ Αιγείρας, μετά την διαπίστωση συνθημάτων σε αίθουσες αλλά και θέματα ασφάλειας.
Τέλος, μετά από την εξέταση προσφορών αλλά και των απαιτούμενων προδιαγραφών των ίδιων των διοικήσεων των σχολείων, η “Σχολική Επιτροπή Δ.Ε” προχώρησε στην παραγγελία νέου τεχνολογικού εξοπλισμού (υπολογιστές γραμματειακής χρήσης, cd player κ.ά)καθώς  και ριζικές αναβαθμίσεις Η/Υ για λογαριασμό  του 1ου ΓΕΛ Αιγίου και του 4ου Γυμνασίου Αιγίου, με κόστος που θα ξεπεράσει τις 2.500 ευρώ.     

Ο Πρόεδρος της “Σχολικής Επιτροπής Δ.Ε” Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, δήλωσε σχετικά: “Παρά την καθυστέρηση της τακτικής μας κρατικής χρηματοδότησης, καταφέραμε να συνεχίσουμε έργα, παρεμβάσεις και επάνδρωση των σχολείων μας με σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό. Έχουμε πολλά να κάνουμε μέχρι το τέλος της χρονιάς, αλλά και μέσα στο καλοκαίρι.Οι εκλογές δεν αφορούν την Σχ.Επ. και το μεγάλο της έργο για τα δημόσια εκπαιδευτήρια, τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές μας.Κάνουμε, ανεξαρτήτως εκλογών, απλά το καθήκον μας”!