ΔΗΛΩΣΗ Χ.ΛΑΪΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΓΥΡΟΥ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

  1. Κατεβήκαμε στις εκλογές σαν ΚΚΕ και καλέσαμε τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα της Αιγιάλειας να καταδικάσουν τους επίδοξους διαχειριστές της αντιλαϊκής πολιτικής και του καπιταλιστικού δρόμου ανάπτυξης σε τοπικό και κεντρικό πολιτικό επίπεδο, υπερψηφίζοντας τον συνδιασμό της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ.
  2. Το αποτέλεσμα για το ΚΚΕ είναι θετικό, αν λάβουμε υπ’ όψιν μας τις βουλευτικές εκλογές του Ιουνίου του 2012 και όχι τις δημοτικές του 2010. Και αυτό γιάτι ήταν άλλες οι συνθήκες όσον αφορά το βάθος της οικονομικής κρίσης και οι συνέπειες στην λαϊκή οικογένεια, την υποχώρηση του λαϊκού κινήματος, την συνεχώς εντεινόμενη επίθεση της εργοδοσίας.
  3. Άλλη μια φορά η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ με τα “δήθεν ανεξάρτητα” – μεικτά ψηφοδέλτια τους, κατάφεραν να εγκλωβίσουν τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρωματά της Αιγιάλειας με ψευτικά διλλήματα και εκβιασμούς.

Μεγάλη είναι και η εθύνη του ΣΥΡΙΖΑ που έσπειρε αυταπάτες κινούμενος όμως στα ίδια πλαίσια της διαχείρισης και του μονόδρομου της ΕΕ.

  1. Η εκλογική μάχη συνεχίζεται την άλλη Κυριακή με τις Ευρωεκλογές και τον δεύτερο γύρο των τοπικών εκλογών.Καλούμε τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα να ξεπεράσουν διλλήματα και εκβιασμούς,να ψηφίσουν και να ενισχύσουν το ΚΚΕ και στις τρεις κάλπες : Ευρωβουλή – Δήμο – Περιφέρεια.

Είναι η καλύτερη απάντηση στην επίθεση της αστικής τάξης και του πολιτικού τους προσωπικού,της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.Να γυρίσουν την πλάτη στον ΣΥΡΙΖΑ τους επίδουξους διαχειριστές του σημερινού βάρβαρου συστήματος.Να απομονώσουν την Χρυσή Αυγή που είναι τα τσιράκια του κεφαλαίου και της εργοδοσίας και δηλητηριάζουν τις λαϊκές συνειδήσεις με την φασιστική τους ιδεολογία.