Δεν συμμετέχει στα μπλόκα ο Ανεξάρτητος Αγροτικός Σύλλογος Αιγιάλειας

Ο Ανεξάρτητος Αγροτικός Σύλλογος Αιγιάλειας αποφάσισε να μην συμμετέχει στις αγροτικές κινητοποιήσεις και στα μπλόκα στις εθνικές οδούς που ξεκινούν τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου και με ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

-“Αποφασίσαμε να μην συμμετέχουμε στις επερχόμενες κινητοποιήσεις με το υποτιθέμενο πανελλαδικό συντονιστικό μπλόκο και τους παρατρεχάμενους το οποίο ανήκει αποκλειστικά και μόνο στο ΚΚΕ με αρχηγό τον Μπούτα..

Εμείς σαν Ανεξάρτητος Σύλλογος δεν παίρνουμε πρόσταγμα από κανέναν για το πότε θα βγούμε, αν θα βγούμε σε κινητοποιήσεις και το τι ακριβώς θα κάνουμε, επειδή το αποφασίζει ένα κόμμα και όχι οι αγρότες.

Να θυμηθούμε και τις περσινές κινητοποιήσεις με το μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα. Ποιοι ήταν αυτοί που φώναζαν για τους μικρομεσαίους αγρότες και όλους τους υπόλοιπους μας αποκαλούσαν μεγαλοαγρότες ….

Οι κύριοι αυτοί που κατέβηκαν στο Σύνταγμα με των πολλών χιλιάδων ευρώ τρακτέρ και με την συνοδεία της κυβέρνησης, ενώ όλοι οι υπόλοιποι έτρωγαν ξύλο και χημικά στις εισόδους της Αθήνας…

Ας μας πουν αυτοί που αγωνίζονται για τους αγρότες, ποιος πήρε 10% ενισχύσεις για αποτρονιτροποίηση και την μερίδα του Λέοντος από  το εθνικό απόθεμα για νέες φυτεύσεις αμπελοειδών; Γιατί εκει φτάσαμε να παίρνει η Νίκαια και η Καρδίτσα για νέες φυτεύσεις αμπελιών και μια κατεξοχήν αμπελουργική περιοχή, όπως είναι η Πελλοπόνησος, να μοιράζεται ψίχουλα…

Δεν δεχόμαστε σε καμία περίπτωση αγροτικοί σύλλογοι να μην τους αφήνει η περιφρούρηση της ΚΝΕ που είχαν γύρω απο τα τρακτέρ και η μικροφωνική που είχε στήσει το ίδιο το ΚΚΕ με τις ευλογίες της κυβέρνησης, μπροστά στην Βουλή να μην μας επιτρέπουν να περάσουμε και να πάρουμε τον λόγο.

Αυτοί είναι λοιπόν που αγωνίζονται για το δίκιο του μικρομεσαίου αγρότη; Ε, όχι! Εμείς δεν θα συμμετέχουμε σε συλλαλητήρια παρωδίες για να εξοικονομούν προσωπικά και κομματικά οφέλη κάποιοι.

Εμείς θα συμμετέχουμε και θα αγωνιζόμαστε με όσους αποκλειστικά και μόνο έχουν πρόθεση να παλέψουν για τους αγρότες. Αν θέλουν να πάνε παλι στο Μαξίμου να κεράσουν τον πρωθυπουργό τσίπουρο και να κάνουν τα παζάρια τους ας πάνε, αλλά αυτό μην το ονομάζουν αγώνα”.