Δεκτή με ενθουσιασμό η Βασιλική Ψυχράμη στις κοινότητες Διακοπτού – Aπόψε η κεντρική ομιλία στο Διακοπτό

Περιοδείες σε κοινότητες και οικισμούς της Δημοτικής Ενότητας Διακοπτού πραγματοποιεί τις τελευταίες μέρες η υποψήφια Δήμαρχος Αιγιαλείας, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ» Βασιλική Ψυχράμη, μαζί με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού της.

Το απόγευμα και το βράδυ της Πέμπτης 9 Μαΐου, πραγματοποίησε διαδοχικές επισκέψεις σε Μαμουσιά, Δερβενάκι, Ελαιώνα και Ροδιά, εκεί ό που συναντήθηκε με προέδρους και κατοίκους. Την Παρασκευή 10 Μαΐου επισκέφθηκε την Τράπεζα, το Άνω Διακοπτό και τα Ζαχλωρίτικα συνομιλώντας με τους δημότες. Τους παρουσίασε το πρόγραμμα του συνδυασμού και τις σκέψεις της για την περιοχή τους, ενώ ταυτόχρονα άκουσε και κατέγραψε τα θέματα που της μετέφεραν. Οι ανάγκες των εν λόγω περιοχών σε ζητήματα καθημερινότητας που έχουν να κάνουν με την ύδρευση, την οδοποιία κ.λπ. είναι μείζονος σημασίας και αυτά θα προτάξει η κ. Ψυχράμη ως νέα Δημοτική Αρχή Αιγιαλείας, δεσμευόμενη απέναντι στους πολίτες.

 

Σήμερα Σάββατο 11 Μαΐου η κεντρική ομιλία στο Διακοπτό

Γι’ αυτά θα τοποθετηθεί εκτενέστερα στην κεντρική ομιλία της για την Δ.Ε. Διακοπτού, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο 11 Μαΐου, στις 7.15 το απόγευμα, στο Διακοπτό έναντι Σταθμού ΟΣΕ. Η «ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ» καλεί όλους τους δημότες να παρευρεθούν προκειμένου να ενημερωθούν από την Βασιλική Ψυχράμη για τις θέσεις και το πρόγραμμα του συνδυασμού.