Δήμαρχος Αιγιαλείας: «Πάλι απούσα η πλειοψηφία της αντιπολίτευσης από τη συνεδρίαση για προϋπολογισμό – Οι δημότες θα τους αφήσουν στην ίδια τάξη»

«Ο δήμαρχος, οι δημοτικοί σύμβουλοι, οι σύμβουλοι δημοτικής κοινότητας και οι πρόεδροι των δημοτικών κοινοτήτων, πριν από την ημέρα εγκατάστασης και ανάληψης των καθηκόντων τους, δίνουν τον ακόλουθο όρκο: “Ορκίζομαι να είμαι πιστός στην πατρίδα, να υπακούω στο Σύνταγμα και στους νόμους και να εκπληρώνω τίμια και ευσυνείδητα τα καθήκοντά μου“.

Δυστυχώς, ουδεμία ευσυνειδησία δεν δείχνουν συγκεκριμένοι συνάδελφοί μας της αντιπολίτευσης, που αξιοποιούν χωρίς αιδώ την αριθμητική τους πλειοψηφία για να εμποδίζουν την πρόοδο του Δήμου, αψηφώντας τις ανάγκες των δημοτών, που σε λίγες εβδομάδες θα πλησιάσουν για να ζητήσουν την ψήφο τους.

Αντί να προσέλθουν στις επανειλημμένες εκκλήσεις μας για να καταρτιστεί και να ψηφιστεί ένας νόμιμος προϋπολογισμός, μία προσέρχονται και φωνασκώντας καταθέτουν και ψηφίζουν εν γνώσει τους παράνομους προϋπολογισμούς (που επιστρέφονται από τις αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες) και μία απέχουν από τις συνεδριάσεις επίτηδες για να μην υπάρχει απαρτία.

Μπορεί να μην είναι συνεπείς στα καθήκοντά τους, είναι όμως συνεπέστατοι στον στόχο τους να «παγώσουν» τις δραστηριότητες του Δήμου, εξαπολύοντας ανερυθρίαστα κατηγορίες σε μας για μια κατάσταση για την οποία φέρουν οι ίδιοι την ευθύνη.

Ο κόσμος πια έχει ενημερωθεί για την αλήθεια και θα τους κρίνει σύντομα, όχι για τις προτάσεις τους αλλά για το… γινάτι τους. Και μετά από τόσες αδικαιολόγητες απουσίες, θα τους αφήσει στην ίδια “τάξη”…».