Δήμαρχος Αιγιαλείας: «Μέχρι στιγμής έχουμε διαχειριστεί αποτελεσματικά κάθε πρόκληση»

 Εθιμοτυπική συνάντηση με τον Συντονιστή Επιχειρήσεων Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Νήσων, υποστράτηγο Πυροσβεστικού Σώματος Νικόλαο Ρουμελιώτη

Εθιμοτυπική συνάντηση με τον Συντονιστή Επιχειρήσεων Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Νήσων, υποστράτηγο Πυροσβεστικού Σώματος Νικόλαο Ρουμελιώτη, είχε χθες (Τρίτη) στο γραφείο του στο δημαρχείο ο δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, θέματα που σχετίζονται με την ετοιμότητα του κρατικού μηχανισμού εν όψει της φετινής χειμερινής περιόδου, ενώ επί τάπητος τέθηκαν και οι βασικές παράμετροι του στρατηγικού σχεδιασμού πρόληψης και έγκαιρης αντιμετώπισης έκτακτων συμβάντων.

Ο δήμαρχος Αιγιαλείας, αναφερόμενος στην άριστη διαχρονικά συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, εξέφρασε την πλήρη ικανοποίησή του για την αποτελεσματικότητα όλων των αρμοδίων φορέων στο κομμάτι της πρόληψης αλλά και της αντιμετώπισης περιστατικών, δηλώνοντας τα εξής:

«Βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία και έχουμε άριστη συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Ως δημοτική αρχή δίνουμε μεγάλη έμφαση στην πρόληψη και στην ευαισθητοποίηση των πολιτών καθώς και στην ενίσχυση της συνεργασίας μας με όλους τους αρμόδιους φορείς. Μέχρι στιγμής θεωρώ ότι έχουμε διαχειριστεί αποτελεσματικά στο μέτρο του δυνατού κάθε περιστατικό. Ευχαριστούμε θερμά τον υποστράτηγο Νικόλαο Ρουμελιώτη για την εξαιρετική συνεργασία και την υποστήριξη αλλά και για τη βούληση να δρομολογηθούν από κοινού ενέργειες με στόχο την ασφάλεια των πολιτών και την προστασία του δασικού μας πλούτου».

Από την πλευρά του ο κ. Ρουμελιώτης δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από τη συνεργασία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με το Δήμο Αιγιαλείας και τόνισε πως η Πυροσβεστική Υπηρεσία ήταν, είναι και θα είναι σύμμαχος σε κάθε προσπάθεια που στοχεύει στην προστασία της ζωής και του περιβάλλοντος.