Δήλωση Καλογερόπουλου για την άρνηση της αντιπολίτευσης να ψηφίσει τον προϋπολογισμό

Όσο οι δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη του 2023 πλησιάζουν τόσο οι πολίτες της Αιγιάλειας εκφράζουν ανεπιφύλακτα και ενεργά την εκτίμησή τους στο έργο της Δημοτικής Αρχής και της παράταξης «Αιγιάλεια Τώρα».

Ποιος το περίμενε όμως ότι αυτή η στάση των Αιγιαλέων θα προκαλούσε την εκδικητικότητα και τον τυχοδιωκτισμό της αντιπολίτευσης (Γούτου, Ψυχράμη κλπ.).

Αρνούνται να ψηφίσουν τον προϋπολογισμό του Δήμου ενώ όταν οι εκλογές ήσαν ακόμα μακριά υπερψήφιζαν τις προτάσεις μας και για το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου και για τα Αυτοδιοικητικά Τέλη.

Αντίθετα τώρα υπερψηφίζουν δικές τους προτάσεις οι οποίες ως στερούμενες νομιμότητας ακυρώνονται η μία μετά την άλλη και το αρμόδιο κρατικό φορέα.

Και όμως χωρίς ίχνος Δημοκρατικής και Αυτοδιοικητικής ευαισθησίας συνεχίζουν την ίδια τακτική.

Χθες αρνήθηκαν και πάλι να συμμετέχουν στην ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για να μην έχουμε και ΠΑΛΙ προϋπολογισμό για το τρέχον έτος 2023, ενώ οι ανάγκες τρέχουν.

Συνειδητά και δόλια προσπαθούν να δέσουν τα χέρια μας στο να προσφέρουμε τις υπηρεσίες του Δήμου στην καθαριότητα, στα τεχνικά έργα και στις άλλες δράσεις του.

Επιχειρούν να τιμωρήσουν προκαταβολικά τους πολίτες για την βέβαιη ήττα τους στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές.

Δεν θα τα καταφέρουν όμως.

Οι συνεργάτες μου και εγώ θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος της τετραετίας τη δημιουργική προσφορά μας στους Αιγιαλείς.