Δήλωση ανεξαρτητοποίησης – καταγγελία δύο μελών του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιάλειας

Τα δύο τελούντα υπό παραίτηση μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιάλειας κ.κ. Νικολέτα Χανόδλια (γενική γραμματέας) και Βασίλης Κερκελές (ταμία) ανακοινώνουν τα εξής:

-“Ενα νέο επεισόδιο στο σήριαλ “Ενός Ανδρός Αρχή” που παίζεται εδώ και πολύ καιρό στις πλάτες τουΕμπορικού Συλλόγου προστέθηκε την εβδομάδα που πέρασε.

Επειδή όμως αυτή η φαρσοκωμωδία έχει αρχίσει να γίνεται επικίνδυνη όχι μόνο για τα συμφέροντα τωνμελών του συλλόγου αλλά και των απορρήτων εγγράφων και της περιουσίας του αναγκαζόμαστε γιαπρώτη και ελπίζουμε τελευταία φορά να καταγγείλουμε γεγονότα που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης.Επιβεβαιώνονται δε με τον επισημότερο τρόπο που διάλεξε να μας ενημερώσει ο Κος Πρόεδρος γιά μιάακόμη αντικαταστατική ενέργειά του. Μέσω του εξωδίκου που κοινοποιήθηκε σε όλα τα μέλη του ΔΣ τοοποίο επισυνάπτουμε.

Στο ΔΣ της 8ης Ιουλίου υποβάλαμε τις παραιτήσεις μας απο τις θέσεις του Γ.Γραμματέα και του Ταμία γιαλόγους που εκθέσαμε στις επιστολές προς το συμβούλιο και που έσπευσε να δημοσιοποιήσει ο Πρόεδροςστον τύπο την επομένη κιόλας μέρα. Μέχρι το απόγευμα της 26/7/22 στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων μαςασκούσαμε τα απαραίτητα για την λειτουργία του συλλόγου καθήκοντά μας (καθαρογραφή πρακτικών , έλεγχο αλληλογραφίας, πληρωμή λογ/μών ΔΕΚΟ)όπως επιβάλλει το καταστατικό και έως ναπαραδώσουμε στους αντικαταστάτες μας.

Εως τότε όλα τα βιβλία, έγγραφα, κωδικοί ασφαλείας ηλ.υπολογιστή που έχουμε χρεωθεί με την ανάληψητων καθηκόντων μας ήταν όλα εν τάξει. Στις 9:50 της ίδιας μέρας η εγκατεστημένη (με απόφαση του ΔΣ)στα γραφεία κάμερα συλλαμβάνει κίνηση και διακόπτεται η λειτουργία της βιαίως. Αμέσως μετέβη σταγραφεία του συλλόγου η Γ.Γραμματέας Κα Χανδόλια  και άλλα μέλη του ΔΣ διαπιστώνοντας ότι σταγραφεία βρίσκονταν ο Πρόεδρος και άλλα δύο τουλάχιστον άτομα της “συμβουλευτικής” ομάδας τουεμποδίζοντας  με την βία την είσοδό τους στα γραφεία.

Το αποτέλεσμα το διαβάζετε στις δύο τελευταίες παραγράφους του εξωδίκου που μας κοινοποιήθηκε απ’τον Πρόεδρο. Αλλάχθηκαν αυθαίρετα οι κλειδαριές χωρίς να υπάρχει σχετική απόφαση του ΔΣεπικαλούμενος αστείους λόγους χωρίς καμμία ενημέρωσή μας απαγορεύοντας την είσοδο και τηνπρόσβαση στους δύο καθ’ ύλην αρμόδιους και χρεωμένους το περιουσιολόγιο του συλλόγου.ΤηνΓ.Γραμματέα και τον Ταμία.

Καταγγέλουμε αυτή την πραξικοπηματική ενέργεια δηλώνοντας ότι δεν έχουμε καμμία ευθύνη πλέον γιαοποιαδήποτε απώλεια, παραποίηση εγγράφου η καταστροφή αντικειμένου που βρίσκεται μέσα σταγραφεία του συλλόγου. Μοναδικός υπεύθυνος από εκείνη την ημέρα είναι ο μοναδικός κλειδοκράτοραςαυτού ο Πρόεδρος του “ανοιχτού συλλόγου για όλους” Κος Χαράλαμπος Παπαδόπουλος .

Με μεγάλη απογοήτευση παρακολουθούμε όλη αυτή την συστηματική προσπάθεια παγίδευσής καιδημιουργίας συνενόχων σε αντικαταστατικές πράξεις και ενέργειες. Παραμένουμε ανεξάρτητα μέλη τουΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου  και δηλώνουμε οτι σε καμμιά περίπτωση δεν θα γίνουμε πιόνιαοποιουδήποτε κονγκλάβιου που έχει  σκοπό την χειραγώγηση και απαξίωση του Εμπορικού μας συλλόγου.

Ζητούμε την άμεση σύγκλιση του ΔΣ για αναδιάρθρωση του προεδρείου.

Αιγιο 30/7/2022

Η τελούσα υπο παραίτηση                                    Ο τελων υπο παραίτηση

Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                                                 ΤΑΜΙΑΣ

Χανδόλια Νικολέττα                                                     Κερκελές Βασίλης”