Γ.Α.Σ Καματερό – Σεριφάτο – Αιγίου 23-24

Το Σεριφάτο – Αιγίου πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας νίκη στο κλειστό γυμναστήριο του Καματερού, απέναντι στην ομάδα του Γ.Α.Σ Καματερό.  Αυτή ήταν η τρίτη νίκη της Αιγιώτικης ομάδας σε ισάριθμους αγώνες.

Το παιχνίδι ήταν διαφήμιση για το άθλημα, αφού ήταν πολύ ωραίο σε όλη την διάρκεια του. Το ματς χαρακτηρίστηκε από την δύναμη και το πάθος που είχαν και οι δύο ομάδες. Οι Αιγιώτες που δεν υστέρησαν σε κανένα σημείο του αγώνα, είχαν πολύ καλή αγωνιστική παρουσία από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, με αποτέλεσμα το ημίχρονο του παιχνιδιού να τους βρίσκει μπροστά στο σκορ, με 8-10.

Στον ίδιο ρυθμό πήγε και το δεύτερο ημίχρονο, με τις δυνατές άμυνες και από τις δύο ομάδες να είναι αυτές που πρωταγωνίστησαν στον αγώνα. Χαρακτηριστικό ήταν οι δέκα δίλεπτες της ομάδας μας και οι εννέα δίλεπτες των παικτών του Γ.Α.Σ Καματερό. Το Σεριφάτο – Αιγίου ωστόσο, συνέχισε να έχει πάρα πολύ καλή αγωνιστικά συμπεριφορά, καταφέρνοντας έτσι να φύγει με την σημαντική νίκη  από το κλειστό γυμναστήριο του Καματερού, με σκορ 23-24.

Σεριφάτο ( Αναστασέλος ): Πολυδώρου, Μήλας (1), Δημητρουλόπουλος (5),Ζάτσε ,Αλεξόπουλος, Γκιώνης(1), Βύρλος Β., Βύρλος Δ., Διαμαντόπουλος, Κολοκυθάς, Στόσιτς(6), Χατζηκωνσταντίνου(7), Γιαννόπουλος Μ.(2), Γιούπης (2).