“Γυναίκες και παιδιά του ΄21” από τους μαθητές του 1ου Γυμνασίου Αιγίου

Κατασυγκίνησαν οι μαθητές του 1ου Γυμνασίου Αιγίου στην γιορτή που είχαν ετοιμάσει προς τιμήν των Ηρώων του 1821, σήμερα το πρωί στο “Πολύκεντρο” Μυρτιάς Αιγίου.

Η γιορτή είχε τίτλο: “Γυναίκες και παιδιά του ΄21” και οι μαθητές  απήγγειλαν ποιήματα, διάβασαν επετειακά κείμενα και τραγούδησαν υπό τη διεύθυνση της καθηγήτριας μουσικής του σχολείου κ. Μαρίας Παπαγεωργίου, papageorgiou-5στην οποία αξίζουν πολλά συγχαρητήρια γιατί πάντα παρουσιάζει προσεγμένες και ποιοτικές εκδηλώσεις.

Την επιμέλεια της γιορτής είχε η καθηγήτρια φιλόλογος κ. Παπανικολάου Κωνσταντίνα, ενώ τη διδασκαλία των χορών η καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής κ. Οπλατζάκη Βασιλική.

Η εκδήλωση των παιδιών είχε την αμέριστη φροντίδα του Διευθυντή του σχολείου κ. Επαμεινώνδα Δούλου.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές και κυρίως στους μαθητές που τίμησαν την ημέρα και με το παραπάνω καθώς και στους καθηγητές που βοήθησαν τα παιδιά να αισθανθούν το νόημα της εθνικής επετείου.

Αξίζει στους καιρούς που διανύουμε και που κάποιοι προσπαθούν να καταργήσουν τις εθνικές γιορτές και τις επετείους, οι νέες γενιές να κρατήσουν ζωντανή τη φλόγα και την ιστορία της πατρίδας μας.

Και του χρόνου!

ΦΡΟΣΩ ΣΤΙΒΑΧΤΟΠΟΥΛΟΥ – ΣΤΑΥΡΙΔΗ

 

papageorgiou-3 papageorgiou-4

IMG_0838

 

 

IMG_0840