Γούτος: “Δεν μπορεί, αυτός, που πούλησε τις αρχές του (αν έχει) για μια καρέκλα εξουσίας, να κουνάει και το δάκτυλο!”

Aπό την Δημοτική Παράταξη «Αιγιάλεια Αύριο» δίδεται στη δημοσιότητα η παρακάτω ανακοίνωση:

«Ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Αιγιαλέων  Πόλις» του 3,98% (!) – εν ενεργεία Αντιδήμαρχος του δημάρχου  κ. Καλογερόπουλου – έχει περισσό πολιτικό θράσος, όταν ασχολείται με τη Νέα Δημοκρατία και την σχέση που έχει μ’ αυτή ο αρχηγός μας, Χρήστος Γούτος (46,06%).

Δεν μπορεί, αυτός που συμμάχησε με τον δήμαρχο, που στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, να θέλει να υπερασπιστεί, σήμερα, τη ΝΔ, εν όψει των Δημοτικών Εκλογών.
Δεν μπορεί, αυτός, που πούλησε την ιδεολογία του και τις αρχές του (αν έχει) για μια καρέκλα εξουσίας, να κουνάει και το δάκτυλο!
Ο κ. Γούτος ανήκε πάντα και παραμένει στη ΝΔ, δεν το έκρυψε ποτέ από τους Δημότες, αλλά ουδέποτε ζήτησε, ούτε και πρόκειται να ζητήσει κομματικό «χρίσμα».
Αντιθέτως, ο ίδιος, που έφυγε από το κόμμα και κατήλθε μάλιστα υποψήφιος βουλευτής με άλλο, επέστρεψε, άγεται και φέρεται – χρόνια τώρα – στα κομματικά και πολιτικά γραφεία της ΝΔ, ονειρεύεται χρίσματα και στηρίξεις, ενώ υπηρετεί μια χαρά (!) αντίθετες κομματικές παρατάξεις, διά του αγαπημένου του δημάρχου.
Άξιος ο μισθός του!

 

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «Αιγιαλέων Πόλις»

-“Ο «φόβος» του «κενού» που διακατέχει τον κ΄.Γούτο, τον οδηγεί σε συνεχή και επαναλαμβανόμενα ατοπήματα. Μέχρι χθες γνωρίζαμε ότι είναι επικίνδυνος για τον δήμο, τώρα δεν μένει καμία αμφιβολία σε κανέναν ότι είναι επικίνδυνος και για την παράταξη που δίνει την μάχη για την αυτοδυναμία στην κάλπη της 25ης Ιουνίου.

Οι δηλώσεις του κ΄.Γούτου ότι είναι επικεφαλής «γαλάζιας» δημοτικής παράταξης και ότι θα εκπροσωπεί το κόμμα με χρίσμα στο δήμο Αιγιαλείας, έχουν απαντηθεί στο ανώτερο επίπεδο με σαφήνεια και αποτελούν παράλληλα ένα χονδροειδέστατο ψεύδος. Οι Αιγιαλείς γνωρίζουν τις καταβολές και την κομματική τοποθέτηση του «διευθυντηρίου» της παράταξης «Αιγιάλεια Αύριο» που διευθύνει κι αποφασίζει τα πάντα και σχεδόν μόνιμα εκ των υστέρων υιοθετεί ο κ΄.Γούτος. 

Ας πάψει να εκτίθεται περιφερόμενος στα περιφερειακά ΜΜΕ αποτελώντας παραφωνία από τη συντεταγμένη θέση των στελεχών και της βάσης του κόμματος, που αγωνιούν και αγωνίζονται για τη μάχη των εθνικών εκλογών, παραμερίζοντας προσωπικές φιλοδοξίες.

Ας μην επιχειρεί ατυχώς να παραπλανήσει και στο σωστό χρόνο θα αναδείξουμε με στοιχεία, το ρόλο του κ΄.Γούτου ως επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που με τον ίδιο στο επίκεντρο οι λοιπές παρατάξεις συγκρότησαν λόγω της απλής αναλογικής, «κυβέρνηση» αντιπολίτευσης, επιβάλλοντας την αδράνεια και την οπισθοδρόμηση στο δήμο μας.

Η μία και μόνη πλέον επιλογή του κ΄. Γούτου είναι η προσαρμογή στο πραγματικό ανεπαρκές μέγεθός του κι αφού αδυνατεί να στηρίξει την προσπάθεια της ΝΔ, που επιχειρεί μονίμως να καπηλευτεί, ως ελάχιστη συνεισφορά ας «ΣΙΩΠΗΣΕΙ»!