Γιώργος Τσινάκης: “Δεν πάει άλλο “τελειώσαμε” οικονομικά – Προχωρήστε την επανέναρξη εργασιών ανάπλασης στην Πλατεία Αγίας Λαύρας”

Η ΄Ενωση Καπνοπωλών Περιπτεριούχων Παντοπωλείων Μίνι Μάρκετ Ψιλικών Αιγιάλειας διά του προέδρου της κ. Γιώργου Τσινάκη, συμμετείχε στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αιγιάλειας προκειμένου να ενημερωθούν για την καθυστέρηση των εργασιών στην πλατεία Αγίας Λαύρας μετά την ένσταση των “5” δημοτικών συμβούλων της παράταξης Γούτου . Σε ανακοίνωση της ΄Ενωσης αναφέρονται τα εξής: 

-“Στην σημερινή πολύωρη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας, όπου συζητήθηκε η καθυστέρηση ανάπλασης της Πλατείας Αγίας Λαύρας, παρευρέθηκε μεταξύ άλλων συναδέλφων και εκπροσώπων Συλλόγων, ο Πρόεδρος της Ένωσής μας και επαγγελματίας στην πλατεία Αγίας Λαύρας κ. Τσινάκης Γιώργος.

Στην παρέμβαση του προς το Σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου σημείωσε:

Δεν πάει άλλο ”τελειώσαμε” οικονομικά”. Από την μία η οικονομική κρίση, από την άλλη οι επιπτώσεις της πανδημίας, τώρα και η καθυστέρηση των εργασιών ανάπλασης της Πλατείας Αγίας Λαύρας, της κεντρικής πλατείας της πόλης μας. Δεν γνωρίζω αν στην ολοκλήρωση της ανάπλασης της Πλατείας θα είμαστε εμείς οι θα έχουν έρθει οι επόμενοι. Έχουμε ”τελειώσει” οικονομικά, το ποιοι φταίνε δεν μας ενδιαφέρει. Εάν τηρείται η νομιμότητα ή όχι είναι ευθύνη του Δήμου Αιγιαλείας και όχι των πληττόμενων επαγγελματιών. Εμάς μας ενδιαφέρει να προχωρήσει το έργο γρήγορα για να ολοκληρωθεί γρήγορα με οποιονδήποτε τρόπο. Κυρίες και Κύριοι δεν πάει άλλο, έχουμε ”τελειώσει” οικονομικά, προχωρήστε άμεσα την επανέναρξη εργασιών ανάπλασης στην Πλατεία Αγίας Λαύρας.