Γιώργος Γκιώνης – Παρέδωσε τη “σκυτάλη”

ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΕ∆ΡΟ ΤΗΣ ∆ΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΙΓΙΟΥ ΦΑΝΗ ΡΑΜΠΑΒΙΛΑ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕ “ΤΡΑΠΕΖΙ” ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Με ένα “πλούσιο” τραπέζι µε προσκεκληµένους τα µέλη της τ. ∆ηµοτικής Κοινότητας Αιγίου, τον νέο Πρόεδρο και τα νέα µέλη, αλλά και εκπροσώπους των τοπικών µέσων ενηµέρωσης, θέλησε ο τ. Πρόεδρος της Κοινότητας Αιγίου Γιώργος Γκιώνης να “κλείσει” τη θητεία του. Μια θητεία που έγραψε τη δική της επιτυχηµένη ιστορία στα τοπικά δρώµενα του Αιγίου, µε έργα που διευκόλυναν την καθηµερινότητα των πολιτών και που φυσικά οφείλονται στον ακούραστο Πρόεδρο Γιώργο Γκιώνη και στα µέλη της ∆ηµοτικής Κοινότητας Αιγίου.

Ο απολογισµός πραγµατοποιήθηκε την Παρασκευή 29 ∆εκεµβρίου και ο κ. Γκιώνης σε µια ωραία ατµόσφαιρα αναφέρθηκε στα πεπραγµένα επί θητείας του τα τέσσερα αυτά χρόνια όπως:

Στο στόλισµα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Φανερωµένης και στη συµβολή των οδών Σολωµού και Μητροπόλεως, µε τη σιδερένια βάση του δέντρου να ανήκει στην Κοινότητα.

Στον καθαρισµό των ξερών ξύλων που ξεβράζει η θάλασσα στην ακτή της Αλυκής

Στον καθαρισµό των καλαθιών στην παραλία Αλυκής από 15 Ιουνίου κάθε καλοκαίρι Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

Στον καθαρισµό ξύλων και λοιπών µε καύση όλης της ακτογραµµής

Στην αποξήλωση χόρτων και στον καθαρισµό των φρεατίων

Στην αντικατάσταση και τοποθέτηση παγκακιών σε νευραλγικά σηµεία της πόλης του Αιγίου, (Νεκροταφείο, Ράχη, Καλλθέα, Αλυκή) 

  Στον φωτισµό της σπηλιάς και στην οδό Φιλοποίµενος.

“ΕΝΩΤΙΚΟΣ” Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Τα µέλη της δηµοτικής κοινότητας µίλησαν µε τα καλύτερα λόγια για τον απερχόµενο Πρόεδρο, για την άριστη συνεργασία και το ευχάριστο κλίµα που υπήρχε µέσα στην οµάδα. Το µέλος της ∆ηµοτικής Κοινότητας Αιγίου Σωκράτης Μαυρίδης µίλησε για “έναν Πρόεδρο ενωτικό, υπέροχο πρόεδρο και άνθρωπο, που λειτούργησε ενωτικά”. Από την πλευρά της η Μαντώ Παρίση-Μπέσκου, τόνισε ότι “τα τέσσερα χρόνια πέρασαν πολύ ωραία, παρότι υπήρξε καραντίνα και δεν είχαµε την πλειοψηφία µέσα στην οµάδα είµασταν όλοι αγαπηµένοι για το καλό της πόλης”.

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΝΕΡΟΥ ΑΝΑ ΔΙΜΗΝΟ

Κλείνοντας ο κ. Γκιώνης, αναφέρθηκε σε µια ακόµα παρέµβασή του που αφορά την έκδοση των λογιαρασµών της υδρότησης, λέγοντας ότι στις 8 ∆εκεµβρίου 2023 απέστειλε επιστολή στο προεδρείο της ∆ΕΥΑΑ, ζητώντας οι λογαριασµοί να εκδίδονται κάθε δίµηνο, ώστε ο πολίτης να µπορεί πιο εύκολα να ελέγχει πόσο καταναλώνει και να εξοφλεί πιο εύκολα, αφού θα εκδίδονται έξι εκκαθαριστικοί λογαριασµοί  µέσα στο χρόνο.

Αµέως µετά ευχήθηκε καλή επιτυχία στο νέο Πρόεδρο κ. Φάνη Ραµπαβίλα, ο οποίος επί Προεδρίας του εκτελούσε χρέη Αντιπρόεδρου λέγοντας χαρακτηριστικά: “Ο Φάνης είναι “αστέρι”, συνεργάσιµος, συνετός και έχει ωραίες ιδέες. Θα τα πάει περίφηµα. Σε ό,τι χρειαστεί θα είµαι δίπλα του για να βοηθήσω”. 

Επίσης ευχαρίστησε το ∆ήµαρχο Αιγιάλειας κ. ∆ηµήτρη Καλογερόπουλο για τη συνεργασία και την άµεση ανταπόκριση σε ό,τι κι αν του ζητούσε. 

ΦΑΝΗΣ ΡΑΜΠΑΒΙΛΑΣ: “Θα συνεχίσουμε το έργο και  θα βοηθήσουμε τους δημότες”

Αµέσως µετά το λόγο πήρε ο νυν Πρόεδρος κ. Φάνης Ραµπαβίλας, ο οποίος ανέφερε:

– “Ευχαριστώ τον κ. Γκιώνη για τα καλά του λόγια και για την τιµητική θέση, του Αντιπροέδρου στην προηγούµενη θητεία. Θα συνεχίσουµε το έργο και θα συµβάλλουµε τα µέγιστα στην καθηµερινότητα των δηµοτών. Υπόσχοµαι ότι θα βρίσκοµαι έξω από τα γραφεία των Αντιδηµάρχων, προκειµένου να πετύχουµε αυτό που µας ζητούν οι δηµότες και που θεωρούµε ότι θα βοηθήσει την πόλη. Η Κοινότητα του Αιγίου είναι µεγάλη, σαν είναι δεκαπέντε κοινότητες µαζί και ο ρόλος µας είναι δύσκολος και απαιτεί τη συνεργασία όλων”.

Ο κ. Ραµπαβίλας, αναφέρθηκε στο “Τριάντειο” και πώς άµεσα θα δοθεί οριστική λύση, στα προβλήµατα του ηλεκτροφωτισµού, ενώ έκανε αναφορά και στους τρεις εκλεγµένους Περιφερειακούς συµβούλους από την Αιγιάλεια, τονίζοντας ότι υπολογίζει στην βοήθειά τους που θα είναι πολύτιµη.

 

ANTIΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΙΓΙΟΥ Ο κ. ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΑΛΙΑΤΣΟΣ

Σύμφωνα με απόφαση του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας κ. Θεοφάνη Ραμπαβία, Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου του Δήμου Αιγιαλείας ορίστηκε ο  κ. Άγγελος Γαλιάτσος του Αναστασίου ο οποίος θα αναπληρώνει τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας όταν αυτός θα απουσιάζει ή κωλύεται.

ΦΡΟΣΩ ΣΤΙΒΑΧΤΟΠΟΥΛΟΥ – ΣΤΑΥΡΙΔΗ

Από την έντυπη έκδοση “ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ”