Γιόρτασαν την άνοδο του ΑΣΤΕΡΑ Τέμενης στη βίλα Καρούτζου

O Aστέρας Τέμενης γιόρτασε την άνοδό του στην Γ΄Εθνική, το Σάββατο το βράδυ στην οικία Καρούτζου στην Τέμενη, σε μια αξέχαστη βραδιά.  Ο μεγάλος χορηγός της ομάδας, ο

Θεόδωρος Καρούτζος

Θεόδωρος Καρούτζος, διευθύνων σύμβουλος της “Αffidea Eυρωιατρική” στην Ελλάδα, άνοιξε το σπίτι του και γιόρτασε με φίλους και συνεργάτες του, την άνοδο του Αστέρα Τεμένης.

Στην ομάδα μπάσκετ του Αστέρα Τεμένης, στυλοβάτες παραμένουν ο Πρόεδρος Γιώργος Χρηστίδης, αλλά και ο προπονητής Άρης Ξενούλης, που φυσικά με την πολύτιμη βοήθεια του Θεόδωρου Καρούτζου, ανέβασαν την ομάδα στη Γ΄Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία της, μετά από έξι συνεχόμενες ανόδους κατηγοριών.

Η εκδήλωση περιελάμβανε και την βράβευση του Παναιγιαλείου, όπου την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο Δημήτρης Ανδριόπουλος από τους Αντιπεριφερειάρχες Οικονομικών Ανδρέα Φίλια και Συντονισμού Τάκη Παπαδόπουλο.

Επίσης βραβεύτηκαν η ομάδα μπάσκετ του Προμηθέα, και η ομάδα με αμαξίδιο του Ηφαίστου όπου η πρόεδρος του Ιατρικού

Γιώργος Χρηστίδης

Συλλόγου Πατρών Άννα Μαστοράκου και ο δημοσιογράφος Τόλης Κοτζιάς απένειμαν τιμητική πλακέτα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Αιγιάλειας Δημήτρης Καλογερόπουλος, ο υποψήφιος δήμαρχος Αιγιάλειας Κώστας Σπηλιόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Αιγιάλειας Νίκος Καραΐσκος και Βασίλης Χριστόπουλος, δημοτικοί σύμβουλοι και άλλοι.

Ακολούθησε μπουφές με υπέροχα εδέσματα, ενώ το γλέντι κορυφώθηκε με ζωντανή μουσική και πυροτεχνήματα.

Τη λαμπερή βραδιά συντόνισε η δημοσιογράφος Ζέτα Θεοδωρακοπούλου.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ

 

« από 3 »