Γιορτή λήξης στο 1o Δημοτικό Σχολείο Ακράτας

Ταξίδι στην Αρχαία Ελλάδα ήταν το θέμα της γιορτή λήξης του 1Ο δημ. σχ. Ακράτας. Μια γιορτή που είχε προετοιμαστεί πολύ καιρό πριν με καθοδηγητές τους δασκάλους του σχολείου και πρωταγωνιστές τα παιδιά μας.

Τα παιδιά όλων των τάξεων ανέλαβαν δράση και παρουσίασαν το πρόγραμμα που είχαν ετοιμάσει με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών. Δρώμενα από την Β, Γ, Δ και Α, θεατρικά, παιχνίδια της αρχαιότητας και μουσικοχορευτικό δρώμενο αρχαίας ελληνικής τραγωδίας από τις μαθήτριες της Ε΄, ΣΤ’ άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις και απέσπασαν το χειροκρότημα των γονέων. 

Η διευθύντρια του σχολείου έκανε την ανασκόπηση της χρονιάς, καλωσόρισε τους γονείς και ευχαρίστησε όλους όσοι παραβρέθηκαν στη γιορτή και στήριξαν το σχολείο στη διάρκεια της χρονιάς. Χαιρετισμό απηύθυνε και η Αντιδήμαρχος Μ. Σταυροπούλου και η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου Π. Κουτούλη. Στο τέλος της γιορτής έγινε ο καθιερωμένος αποχαιρετισμός της Στ΄ από τον δάσκαλό τους κ Κ. Αλέφαντο.  Μέλη του Συλλόγου Γονέων δώρισαν στους τελειόφοιτους αναμνηστικά δώρα και συντόνισαν τον μπουφέ με τα γλυκίσματα και τα αλμυρά.

Ευχαριστούμε τα υπέροχα παιδιά μας, τους ακάματους δασκάλους και την τοπική κοινωνία που στηρίζει κάθε μας προσπάθεια. Θερμές ευχαριστίες στον πολιτιστικό Σύλλογο Αναγέννησης για τα κοστούμια που μας παραχώρησε, στον Χρήστο Ασημακόπουλο για την ηχητική κάλυψη και στον γονέα Παν. Αποστολόπουλο για τη βιντεοσκόπηση της γιορτής. Όλοι μαζί μπορούμε να επιτύχουμε πολλά.

Καλό καλοκαίρι!

 

Η δ/ντρια Αναστασία Ευσταθίου