Γιορτή λήξης για τον Χορευτικό ΄Ομιλο Αιγίου την Κυριακή 29/5

Μπορεί ο καιρός να μην επέτρεψε να γίνει η πρόβα του Σαββάτου 21/5  στο υπαίθριο θεατράκι του Πολιτιστικού Κέντρου Αιγίου, αλλά ο Χορευτικός έχει προβλέψει ώστε και περιθώριο για πρόβες να υπάρχει και η εκδήλωση λήξης του χορευτικού έτους να επιτύχει, εαν βέβαια ο καιρός το επιτρέψει. Έτσι πρόβες θα γίνουν τις ίδιες πρωϊνές ώρες του Σαββάτου 28 Μαϊου και της Κυριακής 29 Μαϊου.
Η δε εκδήλωση στην οποία θα πάρουν μέρος περίπου 300 από τους χορευτές του Ομίλου χωρισμένοι σε 11 ομάδες θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή το βράδυ 29/5/2016 με ώρα έναρξης 20.30.  Διευκρινίζεται πάντως ότι επειδή όλα τα αυτοκίνητα δεν θα χωρούν στο προαύλιο του Πολιτιστικού Κέντρου, οι πιό πολλοί θεατές θα πρέπει να παρκάρουν στους γύρω δρόμους. Εξυπακούετε ότι όλοι πρέπει να είναι νωρίτερα από τις 20.30 στο θέατρο, οι δε χορευτές από τις 20.00-
Επειδή δε τον Μάϊο έχουμε στις 19 την επέτειο της γενοκτονίας των Ποντίων, στις 29 δε την Άλωση της Κωνσταντινούπολης στην εκδήλωση θα υπάρχουν αφιερώματα με χορούς και τραγούδια της Κωνσταντινούπολης, του Πόντου, της Καππαδοκίας και των παραλίων της μικράς Ασίας.
Ενώ άλλα τμήματα θα παρουσιάσουν την παράδοση των Κυκλάδων, της Σάμου κ΄ της Ικαρίας, της Θεσσαλίας, της Σαλαμίνας κ΄ των Μεγάρων, του Β.Αν. Αιγαίου, της Θράκης και τέλος οι παλαιοί χορευτές χορούς της Κρήτης. Δεν θα πάρουν μέρος στην εκδήλωση λόγω των εξετάσεων πολλοί μαθητές και φοιτητές. Μετά την εκδήλωση οι <μικροί> μένουν ελεύθεροι και θα συναντηθούν πάλι τον Οκτώβριο στο ¨¨Χορευτικό¨¨ ,  οι δε των τμημάτων παραστάσεων θα προετοιμάζονται για τις υποχρεώσεις του καλοκαιριού που ξεκινούν στις 22 και στις 26/27 Ιουνίου.