Γιορτάζει ο Μητροπολιτικός Ιερός Ναός Φανερωμένης Αιγίου – Δείτε το πρόγραμμα

Την TΕΤΑΡΤΗΝ 15ην Αυγούστου 2017 εορτήν της ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ εορτάζει  και πανηγυρίζει ο ως άνω φερώνυµος Μητροπολιτικός Ιερός Ναός µετά πάσης εκκλησιαστικής λαµπρότητος  την ετησίαν αυτού εορτήν.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ

Τρίτη Εσπέρας 14 Αυγούστου 2018 ΩΡΑ 7.30΄: Μέγας ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ Εσπερινός µετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγµατος εις τον οποίον θα προστή και θα οµιλήσει   ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιµανδρίτης, π. ΙΩΑΚΕΙΜ ΒΕΝΙΑΝΑΚΗΣ, Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως.  Εν συνεχεία και περί ώραν 9.15΄ θα ακολουθήσει η ΛΙΤΑΝΕΥΣΙΣ της Ιεράς Εικόνος διά των οδών Μελετοπούλων, Βασ. Κων/νου, Παναγιωτοπούλων & Μητροπόλεως µε τη συµµετοχήν της ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΑΙΓΙΟΥ.

Τετάρτη πρωί 15 Αυγούστου 2018 ΩΡΑ 7.00΄: ΟΡΘΡΟΣ και εν συνεχεία ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ Πανηγυρική Θεία Λειτουργία µετά Θείου Κηρύγµατος χοροστατούντος και ιερουργούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κερνίτσης κ.κ. ΧΡΥΣΑΝΘΟΥ.

Τους χορούς των ιεροψαλτών θα διευθύνουν ο Πρωτοψάλτης του Ιερού Ναού µας κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΞΕΝΟΣ και ο Πρωτοψάλτης του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Σαουθάµπτον κ. ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΠΡΟ∆ΡΟΜΑΚΗΣ.

Παρακαλείται ο κ. ∆ήµαρχος, το ∆. Συµβούλιον, όλες οι Αρχές της πόλεώς µας και το Φιλέορτον Κοινόν, όπως παραστούν και τιµήσουν την εορτήν µας.

Την Εσπέραν της Εορτής και ώρα 7.30΄ θα ψαλή Μέγας Εσπερινός και ΠΑΡΑΚΛΗΣΙΣ εις την Υπεραγίαν Θεοτόκον, υπέρ Υγείας των κατοίκων της πόλεώς µας και περιχώρων.

ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΝ