Βασιλική Ψυχράμη: “Νιώθω υπερήφανη για τον έντιμο και αξιοπρεπή αγώνα μας”

Ένα όμορφο «ταξίδι» έφτασε στο τέλος του. Νιώθω υπερήφανη για τον έντιμο και αξιοπρεπή αγώνα μας, μέσα από τον οποίο διδαχθήκαμε πολλά. Δημιουργήσαμε έναν ανεξάρτητο συνδυασμό, βασισμένο στις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου και στους νέους ανθρώπους. Η «ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ»  μέσα σε διάστημα δύο μηνών και χωρίς καμία κομματική στήριξη, κατάφερε να συγκεντρώσει ένα σημαντικό ποσοστό που της δίνει την τρίτη θέση στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο. Το αποτέλεσμα καθιστά την παράταξή μας μία σεβαστή δύναμη, η οποία θα διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στα δημοτικά πράγματα, με γνώμονα το όφελος των συμπολιτών μας.

Θα ήθελα να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου, στους ανθρώπους που πλαισίωσαν το ψηφοδέλτιο της «ΠΟΙΟΤΙΚΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ», τους συνοδοιπόρους μου σε αυτό το δύσκολο δρόμο που βαδίσαμε, ο οποίος μπορεί να μην μας έφτασε στην κορυφή, αποτελεί ωστόσο παρακαταθήκη για το μέλλον.

Κυρίως δε θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους δημότες που μας στήριξαν και μας εμπιστεύθηκαν γι’ αυτή τη δύσκολη αποστολή, ανεξαρτήτου αποτελέσματος.

Συγχαίρω τις παρατάξεις «Αιγιάλεια Αύριο» και «Αιγιάλεια Τώρα» για την πρόκρισή τους στο δεύτερο γύρο των εκλογών.

Τέλος, θα ήθελα να καταστήσω σαφές ότι η «ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ» θα συνεχίσει το έργο της και θα εκφραστεί συγκροτημένα στις συνθήκες που διαμορφώνονται από το νέο δημοτικό περιβάλλον.