Βασιλική Ψυχράμη: “Νιώθω τα “Οινοξένεια” ως πνευματικό μου παιδί”

ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ∆ΙΚΤΥΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ “ΟΙΝΟΞΕΝΕΙΑ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΟΥΣ ΩΣ ΘΕΣΜΟΣ!

Eίναι από τις γυναίκες που όταν βάλει κάτι στο µυαλό της το πετυχαίνει και φυσικά όχι τυχαία! Με όραµα, προγραµµατισµό, µέθοδο και πολλή δουλειά, η Βασιλική Ψυχράµη ήταν εκείνη που ξεκίνησε τα “Οινοξένεια” και µαζί µε τον Άγγελο Ρούβαλη τα έκαναν θεσµό!

Ως Πρόεδρος της ∆ΗΚΕΠΑ το 2013 καθιερώθηκαν τα “Οινοξένεια” και πλέον όλοι εντός και εκτός Αιγιάλειας, επί µια δεκαετία, µπορούµε να τα απολαµβάνουµε και να τα… γευόµαστε!

∆ίκαια, λοιπόν, τιµήθηκε από το ∆ίκτυο Ποιότητας “Οινοξένεια” κατά την βραδιά έναρξης των εκδηλώσεων, από την Πρόεδρο της “Αχαΐα Αναπτυξιακή Α.Ε.” κ. Ηρώ Τσιµπρή.

Η κ. Ψυχράµη, ιδιαίτερα συγκινηµένη  μιλώντας στον “ΤΥΠΟ της Αιγιάλειας” µεταξύ άλλων ανέφερε:

– “Το 2013 ξεκινήσαµε τα “Οινοξένεια” και τότε µε κάλεσε ο κ. Ρούβαλης και µου ανέπτυξε το όνειρό του. Ξεκινήσαµε µαζί, καθώς ήταν και δικό µου όνειρο, η Αιγιάλεια να γίνει ένας γαστρονοµικός προορισµός σε σύνδεση µε τα Καλάβρυτα, κάτι που φέτος βλέπω να πετυχαίνει. Ξεκινήσαµε την υλοποίηση του θεσµού σε αµπελώνες σε συνεργασία µε καταστήµατα εστίασης και επιχειρήσεις. Νιώθω τα Οινοξένεια ως “πνευµατικό” παιδί, δικό µου και του κ. Ρούβαλη και πάντα µε τον Άγγελο, θα µας συνδέει µια σχέση αγάπης και σεβασµού. Στόχος µας είναι να αυξηθεί ακόµα η επισκεψιµότητα, εντός αλλά κυρίως και εκτός συνόρων, κάτι που δεν έχει επιτευχθεί και εκεί πρέπει ενωµένοι, όλοι, µαζί να στοχεύσουµε.”