Βασιλική Ψυχράμη: “Με αγάπη και αλληλοσεβασμό να ξεπεράσουμε τα προβλήματα”

Η «ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ» στην πίτα του Δήμου Αιγιαλείας

Παρούσα στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Αιγιαλείας, του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων, του Σωματείου Εργατοτεχνιτών και του Σωματείου Εργαζομένων στη ΔΕΥΑ Αιγιαλείας, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο δημοτικό κινηματοθέατρο «Απόλλων», ήταν η «ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ».

Η επικεφαλής της παράταξης, αντιδήμαρχος Αιγιαλείας Βασιλική Ψυχράμη, καθώς και τα μέλη, οι αντιδήμαρχοι Στράτος Βαρδάκης και Παναγιώτης Μαρινόπουλος, η πρόεδρος και η αντιπρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αιγιαλείας Γιώτα Γκρέμου και Μαρία Καρρά αντίστοιχα, απηύθυναν θερμές ευχές προς τους παριστάμενους για υγεία, ευόδωση των στόχων και παραγωγικό έργο στο νέο έτος καθώς και συνεργασία προκειμένου να ρυθμίζεται με τον καλύτερο τρόπο η καθημερινότητα. Εστίασαν δε στην αναγκαιότητα, μέσα από αγάπη και συνεννόηση, να αντιμετωπίζονται οι δυσκολίες που προκύπτουν λόγω της οικονομικής κρίσης αλλά κυρίως λόγω της σταδιακής μείωσης του ανθρώπινου δυναμικού του Δήμου.

«Κάθε χρόνο είμαστε και λιγότεροι», παρατήρησε η κ. Ψυχράμη, προσθέτοντας: «Κατανοούμε τις δυσκολίες που υπάρχουν, αλλά ζητάμε όλοι μαζί, με αμοιβαία συνεργασία και μεταξύ μας και με τους δημότες, το καλύτερο δυνατό ώστε να επιλύονται τα προβλήματα που προκύπτουν και να εξυπηρετούνται τα συμφέροντα των πολιτών».

Η «ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ» θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να επανδρωθεί ο Δήμος Αιγιαλείας με προσωπικό, ενώ ταυτόχρονα θα συνεχίσει να καλλιεργεί το πνεύμα συνεργασίας για το καλύτερο αποτέλεσμα για τον Δήμο και τους δημότες.