Βασιλική Ψυχράμη: “Ακούραστη, εργατική “πανταχού παρούσα” σε όλα τα ζητήματα του Δήμου Αιγιάλειας”

Βασιλική Ψυχράµη! Μια δυναµική γυναικεία προσωπικότητα µε… άρωµα έντονης δράσης και προσφοράς στον τόπο µας. Είναι µια γυναίκα εργαζόµενη, µητέρα τριών παιδιών, σύζυγος και άξια αυτοδιοικητική στους τοµείς ευθύνης που έχει αναλάβει όλα αυτά τα χρόνια. Φίλοι και… “εχθροί” της σε ένα συµφωνούν: στην εργατικότητα, την τιµιότητα, το ήθος της και την ετοιµότητά της, σε όλα µικρά και µεγάλα ζητήµατα που απασχολούν την Αιγιάλεια. 

“Πανταχού παρούσα” όπου και όποτε κληθεί, υπηρετεί µε ευθύνη και ευσυνειδησία τη λαϊκή εντολή και η φωνή της στα δηµοτικά συµβούλια έχει άποψη και τεκµηριωµένα επιχειρήµατα.

Το 2019 δηµιούργησε τη δική της παράταξη, την “Ποιοτική Αιγιάλεια”, διεκδικώντας τη θέση της ∆ηµάρχου Αιγιάλειας, πλαισιωµένη µε νέα πρόσωπα, χωρίς καµία πολιτική υποστήριξη. Για πολλούς “στέφθηκε” και ως νικήτρια των τότε εκλογών, καθώς τερµάτισε τρίτη στην εκλογική κούρσα µε ποσοστό 19,8% και εξέλεξε επτά πρόσωπα στο δηµοτικό συµβούλιο.

Τα τέσσερα αυτά χρόνια, µέσα από το σύστηµα της απλής αναλογικής, η κ. Ψυχράµη, αγωνίστηκε και προάσπισε τα συµφέροντα του δήµου, µέσα στο δηµοτικό συµβούλιο και πολλές φορές “συγκρούστηκε” µε το ∆ήµαρχο. ∆εν µάσησε τα λόγια της και µίλησε ευθέως για λανθασµένους χειρισµούς του κ. Καλογερόπουλου σε θέµατα διοίκησης, όπως µε τον Προϋπολογισµό του ∆ήµου, την πλατεία Αγίας Λαύρας, το διαγωνισµό των απορριµµάτων, τον ηλεκτροφωτισµό, το τεχνικό πρόγραµµα, κατηγορώντάς τον ότι “προκάλεσε ανεπανόρθωτη ζηµιά στο ∆ήµο”.

Στις εκλογές του Οκτωβρίου η κ. Ψυχράµη επέλεξε να ενώσει την παράταξή της, µε αυτήν του κ. Γούτου, δηµιουργώντας το συνδυασµό “Αιγιάλεια Μαζί για το Αύριο”, πιστεύοντας ότι και οι δύο παρατάξεις έχουν έναν κοινό στόχο: Να αλλάξουν την Αιγιάλεια µε πολύ δουλειά, σωστό προγραµµατισµό, εξασφάλιση χρηµατοδοτήσεων για έργα “πνοής” στο ∆ήµο.

Από τη θέση της υποψήφιας ∆ηµοτικής Συµβούλου, καλεί τους πολίτες να την εµπιστευτούν για την επόµενη 5ετία, υποσχόµενη ότι µαζί µε το Χρήστο Γούτο, η  Αιγιάλεια αλλάΖΕΙ!

 

Από την εφημερίδα “ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ”